Met trots kunnen wij melden dat Truckland en Bluedesk door Dynamicweb uit de laatste zes finalisten zijn verkozen tot Best Corporate / Marketing Solution 2015! De award is donderdag 19 mei 2016 uitgereikt tijdens de Dynamicweb Tech Conference dagen in Denemarken. De award is een bevestiging van het positieve resultaat dat Bluedesk samen met Truckland heeft weten te realiseren op het gebied van corporate website en (online) marketing. Daarnaast is deze award een mooi vervolg op die van vorig jaar: Dynamicweb Partner of the Year.

Nieuwe website Truckland

Bluedesk begrijpt ons bedrijf en komt met oplossingen voor onze digitale vraagstukken. De samenwerking is altijd erg prettig en de service die men levert is de reden dat wij kiezen voor Bluedesk.

Maarten HomburgMarketing Manager Truckland

De case in het kort

Truckland wilde de corporate website verbeteren door het implementeren van een responsive design en het doorvoeren van een nieuwe huisstijl. Daarnaast hebben wij de gebruiksvriendelijkheid, de uitstraling en de navigatie van de website sterk verbeterd. De focus voor de optimalisatie lag voornamelijk op de diensten en producten die Truckland aanbiedt. Door deze en vele andere aanpassingen is het voor (potentiële) klanten eenvoudiger geworden om de juiste informatie op de website te vinden op mobiel, tablet en desktop.

Naast gebruiksvriendelijkheid en responsiveness is er tijdens het redesign ook rekening gehouden met online marketing. Onze online marketeers hebben hard gewerkt aan het verbeteren van content, techniek en de user experience. Hierdoor is Truckland o.a. beter vindbaar geworden voor de doelgroep  in zoekmachines en worden zij beter bediend op het platform. Bluedesk zal samen met Truckland het platform verder uitbouwen, om zo nog meer online succes te behalen.

Lees de gehele case

 

Dynamicweb team

De Dynamicweb specialisten Jesse Bakker (links) en Ben Doorn (rechts) van Bluedesk met de award overhandigd door Christian Beer, CEO Dynamicweb (midden).

Meer informatie over Dynamicweb?


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als Dynamicweb partner? Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310