Gratis QuickScan

Heb je een eigen website? En wil je meer online succes behalen? Of ben je benieuwd of je het maximale resultaat haalt uit je website? Dan kun je bij Bluedesk een QuickScan aanvragen. Met deze QuickScan krijg je inzicht in de verbeterpunten van je website op het gebied van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en conversie optimalisatie.

Wat is een QuickScan?

Bij een QuickScan word je website geanalyseerd. Bij deze QuickScan worden een aantal aspecten meegenomen:

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie

Met deze scan krijg je inzicht in je huidige stand van zaken binnen zoekmachines (en hun crawlers). Daarnaast krijg je inzicht in de conversie verbeterpunten. Met een onafhankelijke en objectieve blik wordt een globale evaluatie gegeven van de kansen en verbeterpunten van je website.

groei-b2b-e-commerce
SEO analyse mobile

SEO analyse

Met SEO wordt (Search Engine optimization) zoekmachine optimalisatie bedoeld. Bij SEO analyse zie je hoe je website scoort in de zoekmachines en waar de verbeterpunten liggen. Word je website wel gevonden op de producten of diensten die je aanbiedt? Bij een SEO QuickScan komt er snel en duidelijk naar voren waar er kansen zijn. Een belangrijk punt bij de analyse is de vergelijking met concurrerende websites. Deze vergelijking komt in een technisch overzicht te staan. Daarnaast wordt de website geanalyseerd op de inhoud en de structuur. Dit zijn een aantal factoren die van invloed zijn op de score in de zoekresultaten.

SEA analyse

Search Engine Advertising worden de bovenstaande betaalde zoekresultaten bedoeld (SEA). Door te adverteren op specifieke zoekwoorden kun je specifiek je doelgroep bereiken. Google gebruikt hiervoor een veiling systeem waar je aan met concurrenten op zoekwoorden aan het bieden bent om zo op een hogere zoekpositie te komen. Naast de biedingen kijkt Google ook nog naar andere aspecten zoals, de advertentie kwaliteit, de Click-Trough Rates (CTR) kwaliteit score van de advertenties. Met een SEA analyse krijg je inzicht in de prestaties van je campagnes.

Advertentierelevantie
Conversie optimalisatie

CRO analyse

Met een CRO analyse krijg je inzicht in de verbeterpunten die betrekking hebben op de conversie op je website. Een conversie kan zowel een aankoop als aanvraag zijn. Door middel van conversie optimalisatie kan een stijging in het conversiepercentage worden gerealiseerd. Wanneer je website reeds voldoende bezoekers heeft kan een CRO analyse worden ingezet. Hiermee krijg je concrete verbeterpunten waarmee je meer bezoekers op je website kunt laten converteren.

Online doelstelling

Heb je online doelstellingen opgesteld, maar heb je geen tijd om de resultaten dagelijks te checken? Of heb je onvoldoende kennis om meer online omzet te genereren? Bij Bluedesk weten we als geen ander dat voor het behalen van online succes een hoge mate van kennis vereist is. Door onze expertise op het gebied van online marketing en je marktkennis kunnen wij je online succes verwezenlijken. Ben je benieuwd of je het maximale resultaat haalt uit je online marketing inspanningen? Vraag dan direct een QuickScan aan voor je website.

QuickScan online doelstelling

Vraag direct een QuickScan aan

Heb je nog verdere vragen omtrent de online marketing QuickScan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contact formulier in.

Of bel direct 072-5200310