Gratis QuickScan

Heeft u een eigen website? En wilt u meer online succes behalen? Of bent u benieuwd of u het maximale resultaat haalt uit uw website? Dan kunt u bij Bluedesk een QuickScan aanvragen. Met deze QuickScan krijgt u inzicht in de verbeterpunten van uw website op het gebied van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en conversie optimalisatie.

Wat is een QuickScan?

Bij een QuickScan wordt uw website geanalyseerd. Bij deze QuickScan worden een aantal aspecten meegenomen:

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie

Met deze scan krijg u inzicht in uw huidige stand van zaken binnen zoekmachines (en hun crawlers). Daarnaast krijgt u inzicht in de conversie verbeterpunten. Met een onafhankelijke en objectieve blik wordt een globale evaluatie gegeven van de kansen en verbeterpunten van uw website.

groei-b2b-e-commerce
SEO analyse mobile

SEO analyse

Met SEO wordt (Search Engine optimization) zoekmachine optimalisatie bedoeld. Bij SEO analyse ziet u hoe uw website scoort in de zoekmachines en waar de verbeterpunten liggen. Wordt uw website wel gevonden op de producten of diensten die u aanbiedt? Bij een SEO QuickScan komt er snel en duidelijk naar voren waar er kansen zijn. Een belangrijk punt bij de analyse is de vergelijking met concurrerende websites. Deze vergelijking komt in een technisch overzicht te staan. Daarnaast wordt de website geanalyseerd op de inhoud en de structuur. Dit zijn een aantal factoren die van invloed zijn op de score in de zoekresultaten.

SEA analyse

Search Engine Advertising worden de bovenstaande betaalde zoekresultaten bedoeld (SEA). Door te adverteren op specifieke zoekwoorden kunt u specifiek uw doelgroep bereiken. Google gebruikt hiervoor een veiling systeem waar u aan met concurrenten op zoekwoorden aan het bieden bent om zo op een hogere zoekpositie te komen. Naast de biedingen kijkt Google ook nog naar andere aspecten zoals, de advertentie kwaliteit, de Click-Trough Rates (CTR) kwaliteit score van de advertenties. Met een SEA analyse krijgt u inzicht in de prestaties van uw campagnes.

Advertentierelevantie
Conversie optimalisatie

CRO analyse

Met een CRO analyse krijgt u inzicht in de verbeterpunten die betrekking hebben op de conversie op uw website. Een conversie kan zowel een aankoop als aanvraag zijn. Door middel van conversie optimalisatie kan een stijging in het conversiepercentage worden gerealiseerd. Wanneer uw website reeds voldoende bezoekers heeft kan een CRO analyse worden ingezet. Hiermee krijgt u concrete verbeterpunten waarmee u meer bezoekers op uw website kunt laten converteren.

Online doelstelling

Heeft u online doelstellingen opgesteld, maar heeft u geen tijd om de resultaten dagelijks te checken? Of heeft u onvoldoende kennis om meer online omzet te genereren? Bij Bluedesk weten we als geen ander dat voor het behalen van online succes een hoge mate van kennis vereist is. Door onze expertise op het gebied van online marketing en uw marktkennis kunnen wij uw online succes verwezenlijken. Bent u benieuwd of u het maximale resultaat haalt uit uw online marketing inspanningen? Vraag dan direct een QuickScan aan voor uw website.

QuickScan online doelstelling

Vraag direct een QuickScan aan

Heeft u nog verdere vragen omtrent de online marketing QuickScan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contact formulier in.

Of bel direct 072-5200310