Vernieuwd en eigentijds design voor Plymovent

Plymovent logo

Plymovent is een wereldwijde toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Plymovent biedt hoogwaardige oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast bieden zij oplossingen waarmee uitlaatgassen uit voertuigen worden afgevangen en verwijderd. De producten van Plymovent dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is.

CORPORATE WEBSITE 

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Plymovent was toe aan een vernieuwd en eigentijds design van de meertalige corporate website na de laatste oplevering in maart 2011. De website is hiermee ook responsive gemaakt zodat deze goed schaalt naar de meest gebruikte tablets en mobiele devices.

De structuur van de website en de content is tevens geoptimaliseerd voor zoekmachines én bezoekers. Middels een paginabreed uitklapmenu ziet de bezoeker in één oogopslag welke producten en diensten Plymovent aanbiedt.

De huidige versie van de software van Dynamicweb® is hierbij geupgrade naar de laatste versie. Gebruikmakend van de e-Commerce module in Dynamicweb presenteert Plymovent op overzichtelijke wijze haar assortiment en is zij klaar voor het in de toekomst online aanbieden van de producten.

B2B E-Commerce Plymovent Case

Realisatie

Middels full-service aanpak gerealiseerd.

Portaal

Inrichting van krachtig online distributeurs portaal.

Integratie

Integratie e-Commerce module van Dynamicweb.