(E-mail) Marketing ondersteuning

Karwei

KARWEI is één van de grootste bouwmarktformules van Nederland en richt zich op de moderne doe-het-zelver. KARWEI vindt het belangrijk dat iedereen z’n eigen huis mooi kan maken. KARWEI heeft alles voor het verfraaien van je woning en tuin.

GEPERSONALISEERD EN GESEGMENTEERD

E-MAIL MARKETING MIDDELS COPERNICA

Sinds begin 2012 verzorgen wij de e-mail marketing activiteiten van KARWEI middels Copernica (marketingsoftware). Copernica is een gebruiksvriendelijke oplossing voor nieuwsbrieven en automatische campagnes met e-mail, landingspagina’s en SMS. Wij zijn partner van Copernica.

KARWEI wilde de e-mail marketing activiteiten meer in-house uitvoeren. Dit is gerealiseerd door de inzet van Copernica. KARWEI heeft nu zelf de mogelijkheid om mailings op te bouwen en te verzenden. Hierdoor kunnen er direct e-mail marketing activiteiten opgestart worden zonder tussenkomst van een derde partij.

Wij hebben KARWEI ondersteund bij de opzet van het e-mail marketing platform en de koppeling met de klantendatabase. Alle relevante verrijkte profiel informatie wordt nu up-to-date bijgehouden in de database van Copernica. Op basis van deze kennis kunnen er gepersonaliseerde en gesegmenteerde e-mailings verzonden worden. Hierna hebben wij diverse e-mail marketing templates voor KARWEI ontwikkeld (nieuwsbrieven, welkomstmailings en herrinneringsmailings). Wekelijks wordt KARWEI door ons ondersteund op het gebied van advies van e-mail marketing campagnes en de doorontwikkeling van e-mail marketing templates.

Karwei

Copernica

Landelijke en lokale (gesegmenteerde) e-mail marketing via Copernica.

Koppeling

Koppeling met klantendatabase voor realtime data.

Templates

Doorontwikkeling van e-mail marketing templates.

Karwei campagne screens

RESPONSIVE INSCHRIJFPAGINA’S

CAMPAGNEWEBSITES

Sinds 2015 hebben wij voor KARWEI meerdere campagnewebites opgeleverd waarop bezoekers zich direct konden inschrijven voor leuke lokale evenementen in de bouwmarkt. Door middel van de koppeling met de marketingsoftware van Copernica ontvingen inschrijvers direct een bevestiging, en reminder, voor het door hun gekozen evenement.

Tijdens de realisatie waren wij onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van de database, de ontwikkeling van de responsive webpagina’s en de API-koppeling met Copernica. Daarnaast hebben wij KARWEI ook ondersteund bij het opstellen en verzenden van de gepersonaliseerde bevestigings- en remindermails.