Nieuw online concept

Bubbels en Wijnen logo

Op zoek naar een uniek wijn- of champagne cadeau met een persoonlijke boodschap? Dan bent u bij Bubbels en Wijnen aan het juiste adres. U hoeft bij Bubbels en Wijnen geen wijn- of champagne kenner te zijn. Het uitkiezen van de wijn of champagne wordt namelijk gedaan door een erkende vinoloog.

E-COMMERCE PLATFORM

Wat hebben we gedaan?

Over de oude huisstijl was Bubbels en Wijnen tevreden. Alleen met de website en het bijbehorende CMS niet. Daarom werd gekozen om de huisstijl te verwerken in een nieuw platform draaiend op Magento. Het design werd wel dermate aangepast, zodat er meer conversie zou worden behaald.

De e-Commerce oplossing is gerealiseerd op het Magento platform. De one page checkout maakt het voor de bezoeker eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Tevens is het mogelijk om een persoonlijke boodschap aan het cadeau toe te voegen. Voor deze persoonlijke boodschap wordt automatisch een pagina met de daarbij behorende QR code gegenereerd. De ontvanger van het cadeau kan de QR code scannen of zijn persoonlijke code die op de fles staat op het e-Commerce platform invoeren. Hij of zij landt dan op een pagina waar de persoonlijke boodschap in de vorm van tekst en/of video feestelijk getoond wordt. Met Magento is Bubbels en Wijnen klaar voor de toekomst.

Bubbels en Wijnen

Vanaf de eerste kennismaking ben ik erg tevreden over de samenwerking met Bluedesk. Door de professionele en nuchtere aanpak, directe communicatie en persoonlijke aandacht is het traject prettig verlopen en heeft dit geresulteerd in een prachtige website!

Lisette GroeneveldDirecteur Bubbels & Wijnen
Bubbels-en-Wijnen-iPad

ONLINE SUCCES ALS BASIS

STUREN OP CONVERSIE

Het online marketing team is vanaf het begin betrokken geweest bij de bouw van het platform. Het platform is totaal afgestemd op de vooraf bepaalde doelgroepen. Per pagina is een call-to-action bepaald, zodat het doel voor de bezoeker duidelijk is. Alle conversiepunten zijn meetbaar gemaakt, zodat er gericht kan worden gewerkt aan online succes.

Het platform is geoptimaliseerd voor de iPad. Zo wordt ook de doelgroep bediend die ’s avonds op de bank een wijn- of champagne cadeau wilt bestellen.

Implementatie

Implementatie Magento Community e-Commerce platform.

One page checkout

Integratie van een one page checkout ten behoeve van de gebruiksvriendelijkheid.

Conversie

Hogere conversie door actiegerichte call to actions en een one page checkout systeem.