• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

WAAROM EEN PIM IK HEB TOCH AL EEN ERP?

Een logische vraag gezien het gegeven dat basisproductgegevens in het ERP genoteerd worden. De gegevens over het product in het ERP zijn echter vrij basis en gericht op het transactionele aspect. Een ERP is ook niet ontworpen om een hele grote verscheidenheid aan gedetailleerde productinformatie te herbergen. Een ERP is ontworpen om Transactionele data en Masterdata te beheren.

Meer informatie
PIM ERP koppeling

FLEXIBEL WERKEN MET EEN PIM

GOEDE INTEGRATIE VAN PIM EN ERP

De verandering in de markt, als het gaat om diepgang van informatie, zorgt ervoor dat een ERP niet meer in staat is om juiste verrijkte productdata per kanaal en/of taal te leveren. Ook de enorme stapel aan Excel-sheets en databases of maatwerk lossen die beperking niet op. Het ERP-systeem wordt in veel gevallen dan ook als minder flexibel ervaren om de vraag naar toenemende complexe productdata per kanaal te kunnen leveren.

PIM koppeling

Dat is echter geen “diskwalificatie” van het ERP. Maar een bewustwording van de functie van het ERP. Met die bewustwording in het achterhoofd en de wetenschap dat een PIM-software van Perfion ontwikkeld is om op efficiënte wijze data op te nemen, te verrijken en te onderhouden, lijkt het logisch om te zorgen voor een goede integratie met PIM.

 

Met de inzet van een PIM wordt het ineens wel mogelijk om snel verrijkte productinformatie te vinden en te distribueren over de verschillende marketingkanalen (off-en online) in de juiste taal.

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor u kan betekenen? 

JA IK WIL ONDERSTEUNING

DOWNLOAD PIM PDF

Een gids om u een betere beslissing te laten nemen:

 

Zes dagelijkse werkzaamheden in het ERP systeem die veel gemakkelijker worden met een PIM systeem.

DOWNLOAD PDF
E-commerce

E-commerce

Met een krachtig E-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met uw bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Lees meer
 PIM

PIM

Al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaart u veel tijd en risico’s.

lees meer
 Integratie en koppelingen

Integraties en Koppelingen

Wilt u uw klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van uw e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

lees meer
 Contact Bluedesk

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons op 072-520 0310

Ook digitaal groeien?

Naar boven