• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

PIM SYSTEEM PERFION

Wil je al je productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Heb je met je bedrijf een multi-channel strategie? Met andere woorden wil je veel tijd besparen en risico’s op fouten en onjuistheden verkleinen? Dan is een PIM systeem perfion, Product Informatie Management systeem, voor jou de oplossing. PIM systemen zijn de afgelopen jaren enorm groeiende. Binnen een PIM is het mogelijk complexe producten op een efficiënte manier te beheren en in te spelen op deze groei en professionalisering.

PIM systeem perfion slider

PIM SYSTEEM VOOR JE ORGANISATIE

Door een PIM systeem Perfion te integreren in je organisatie bespaar je tijd met het beheren van producten op elk kanaal, verlaag je het risico op onjuistheden in productinformatie tussen kanalen en hoef je alleen kennis op te doen van je PIM systeem en niet van meerdere systemen tegelijk. Een PIM systeem kan worden gezien als de centrale bron voor productinformatie, die met al je andere systemen communiceert.

PIM systeem Perfion partner

PERFION PARTNER

Voor onze PIM systemen hebben wij Perfion als partner gekozen. PIM systeem Perfion is zeer gebruiksvriendelijk, kan snel worden geïmplementeerd en heeft een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Samen met Perfion zijn wij in staat om elke gewenste PIM oplossing bij je aan te bieden. Lees hier meer over de voordelen van Perfion.

 

Met de PIM-oplossing van Perfion krijg je één overzichtelijke bron voor correcte productinformatie (tekst, technische gegevens, bestanden, afbeeldingen, audio, video). Hiermee worden alle gegevens overzichtelijk weergegeven en heb je volledige controle over alle productgegevens, op elk verkoop- en marketingplatform.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

PIM systeem perfion logo

MULTI-CHANNEL COMMUNICATIE

Is je productinformatie niet gecentraliseerd? PIM systeem Perfion zorgt voor de perfecte multi-channel communicatie. 

PIM systeem Perfion solution partner

PERFION SOLUTION PARTNER

In november 2017 hebben wij van Jan Nørret, CEO Perfion, het Perfion partnerschild mogen ontvangen. Dit ter ere van onze intensieve samenwerking en bevestiging van de kennis van onze Perfion specialisten. Als Certified solution partner zijn wij in staat om samen met Perfion elk gewenste PIM oplossing te realiseren en gaan wij geen uitdaging uit de weg.

 

Door de goede en intensieve samenwerking kunnen wij Perfion snel implementeren, is het voor de eindgebruiker zeer gebruiksvriendelijk en heeft het een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Perfion biedt de mogelijkheid om één leidende bron van data te creëren als het gaat om productinformatie. Benieuwd naar de voordelen die Perfion jouw commerce platform kan geven?

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor u kan betekenen? 

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.