• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  PIM SYSTEEM PERFION

  Wil je al je productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Heb je met je bedrijf een multi-channel strategie? Met andere woorden wil je veel tijd besparen en risico’s op fouten en onjuistheden verkleinen? Dan is een PIM systeem perfion, Product Informatie Management systeem, voor jou de oplossing. PIM systemen zijn de afgelopen jaren enorm groeiende. Binnen een PIM is het mogelijk complexe producten op een efficiënte manier te beheren en in te spelen op deze groei en professionalisering.

  Meer informatie
  PIM systeem perfion slider

  PIM SYSTEEM VOOR JE ORGANISATIE

  Door een PIM systeem Perfion te integreren in je organisatie bespaar je tijd met het beheren van producten op elk kanaal, verlaag je het risico op onjuistheden in productinformatie tussen kanalen en hoef je alleen kennis op te doen van je PIM systeem en niet van meerdere systemen tegelijk. Een PIM systeem kan worden gezien als de centrale bron voor productinformatie, die met al je andere systemen communiceert.

  PIM systeem Perfion partner

  PERFION PARTNER

  Voor onze PIM systemen hebben wij Perfion als partner gekozen. PIM systeem Perfion is zeer gebruiksvriendelijk, kan snel worden geïmplementeerd en heeft een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Samen met Perfion zijn wij in staat om elke gewenste PIM oplossing bij je aan te bieden. Lees hier meer over de voordelen van Perfion.

   

  Met de PIM-oplossing van Perfion krijg je één overzichtelijke bron voor correcte productinformatie (tekst, technische gegevens, bestanden, afbeeldingen, audio, video). Hiermee worden alle gegevens overzichtelijk weergegeven en heb je volledige controle over alle productgegevens, op elk verkoop- en marketingplatform.

  Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

  WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

  Alles weten over PIM?
  PIM systeem perfion logo

  MULTI-CHANNEL COMMUNICATIE

  Is je productinformatie niet gecentraliseerd? PIM systeem Perfion zorgt voor de perfecte multi-channel communicatie. 

  PIM systeem Perfion solution partner

  PERFION SOLUTION PARTNER

  In november 2017 hebben wij van Jan Nørret, CEO Perfion, het Perfion partnerschild mogen ontvangen. Dit ter ere van onze intensieve samenwerking en bevestiging van de kennis van onze Perfion specialisten. Als Certified solution partner zijn wij in staat om samen met Perfion elk gewenste PIM oplossing te realiseren en gaan wij geen uitdaging uit de weg.

   

  Door de goede en intensieve samenwerking kunnen wij Perfion snel implementeren, is het voor de eindgebruiker zeer gebruiksvriendelijk en heeft het een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Perfion biedt de mogelijkheid om één leidende bron van data te creëren als het gaat om productinformatie. Benieuwd naar de voordelen die Perfion jouw commerce platform kan geven?

  ONLINE GROEIEN?

  Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor u kan betekenen? 

  JA IK WIL ONDERSTEUNING
  E-commerce

  E-commerce

  Met een krachtig E-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met uw bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

  Lees meer
   PIM

  PIM

  Al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaart u veel tijd en risico’s.

  lees meer
   Integratie en koppelingen

  Integraties en Koppelingen

  Wilt u uw klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van uw e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

  lees meer
   Contact Bluedesk

  Interesse?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Bel ons op 072-520 0310

  Ook digitaal groeien?

  Naar boven