• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

PIM INTEGRATIE IN SAP

Efficiënt werken met live bijwerkte ERP-informatie, altijd up-to-date. En dit allemaal vanuit dezelfde locatie als vanwaar u alle andere soorten productgegevens hanteert. Product Information Management van Perfion maakt het mogelijk. PIM is voor 100% geïntegreerd in uw SAP ERP- of S/5HANA-oplossing. Een juiste PIM-integratie optimaliseert uw huidige bedrijfsprocessen aanzienlijk.

PIM-systeem in SAP

Beheren en exporteren

MET EEN PIM-SYSTEEM IN SAP EENVOUDIG:

  • al uw productgegevens vanaf één enkele locatie beheren, d.w.z. beschrijvingen, technische specificaties, afbeeldingen, videomateriaal e.d. van Perfion SAMEN MET de transactionele gegevens van SAP

 

  • op een dynamische manier brochures, gegevensbladen en andere marketingmaterialen aanmaken, met gegevens die altijd actueel zijn in een drukklaar pdf-formaat

 

  • productgegevens van Perfion en SAP exporteren naar apps, websites, webshops en online-portalen
Optimalisatie bedrijfsprocessen

Optimalisatie van je bedrijfsprocessen

VOORDELEN VAN DE 100%-INTEGRATIE VAN PIM IN SAP

Als u met Perfion rechtstreeks in SAP werkt, is het voordeel dat je ERP-systeem eenvoudig en gestroomlijnd blijft. Hier bevinden zich alleen transactionele gegevens; alle andere gegevens bevinden zich in Perfion. Op die manier bereikt u een hogere mate van standaardisatie en zijn er minder modificaties van je ERP-oplossing nodig, terwijl u toch met gegevens van beide systemen tegelijk kunt werken.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WILT U ALLES WETEN OVER PIM?

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

Voordelen aan SAP

Bespaar tijd & geld

VOORDEEL VAN MINDER MODIFICATIES AAN SAP

Wanneer u het aantal modificaties van uw ERP-systeem beperkt, worden de bedrijfskosten van uw systeem lager. Als het ERP-systeem alleen transactionele gegevens bevat, worden de prestaties beter. U kunt ook sneller en veiliger upgraden naar een nieuwe versie als u met minder aanpassingen rekening hoeft te houden.

PIM intake

Ervaar het gemak zelf

GRATIS PIM INTAKE

Benieuwd naar de mogelijkheden van een PIM-systeem voor uw e-commerce platform? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek. 

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.