• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring

PIM INTEGRATIE IN SAP

Neem contact op
;

PIM INTEGRATIE IN SAP

Efficiënt werken met live bijwerkte ERP-informatie, altijd up-to-date. En dit allemaal vanuit dezelfde locatie als vanwaar je alle andere soorten productgegevens hanteert. Product Information Management van Perfion maakt het mogelijk. PIM is voor 100% geïntegreerd in je SAP ERP- of S/5HANA-oplossing. Een juiste PIM-integratie optimaliseert je huidige bedrijfsprocessen aanzienlijk.

PLAN EEN WORKSHOP

PIM-systeem in SAP

Beheren en exporteren

MET EEN PIM-SYSTEEM IN SAP EENVOUDIG:

  • al je productgegevens vanaf één enkele locatie beheren, d.w.z. beschrijvingen, technische specificaties, afbeeldingen, videomateriaal e.d. van Perfion SAMEN MET de transactionele gegevens van SAP

 

  • op een dynamische manier brochures, gegevensbladen en andere marketingmaterialen aanmaken, met gegevens die altijd actueel zijn in een drukklaar pdf-formaat

 

  • productgegevens van Perfion en SAP exporteren naar apps, websites, webshops en online-portalen
Optimalisatie bedrijfsprocessen

Optimalisatie van je bedrijfsprocessen

VOORDELEN VAN DE 100%-INTEGRATIE VAN PIM IN SAP

Als je met Perfion rechtstreeks in SAP werkt, is het voordeel dat je ERP-systeem eenvoudig en gestroomlijnd blijft. Hier bevinden zich alleen transactionele gegevens; alle andere gegevens bevinden zich in Perfion. Op die manier bereik je een hogere mate van standaardisatie en zijn er minder modificaties van je ERP-oplossing nodig, terwijl je toch met gegevens van beide systemen tegelijk kunt werken.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

Voordelen aan SAP

Bespaar tijd & geld

VOORDEEL VAN MINDER MODIFICATIES AAN SAP

Wanneer je het aantal modificaties van je ERP-systeem beperkt, worden de bedrijfskosten van je systeem lager. Als het ERP-systeem alleen transactionele gegevens bevat, worden de prestaties beter. Je kunt ook sneller en veiliger upgraden naar een nieuwe versie als je met minder aanpassingen rekening hoeft te houden.

PIM intake

Ervaar het gemak zelf

GRATIS PIM INTAKE

Benieuwd naar de mogelijkheden van een PIM-systeem voor je e-commerce platform? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek. 

E-commerce

E-commerce

Met een krachtig e-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met je bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

PIM

PIM

Al je productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaar je veel tijd en risico’s.

Maatwerk

Maatwerk

Wil je je huidige bedrijfssystemen integreren met je e-business of e-commerce platform om zodoende bedrijfsprocessen te optimaliseren? Wij bieden hiervoor maatwerk aan.

Integratie en koppelingen

Integraties en Koppelingen

Wil je je klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van je e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.