• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

PIM INTEGRATIE IN SAP

Efficiënt werken met live bijwerkte ERP-informatie, altijd up-to-date. En dit allemaal vanuit dezelfde locatie als vanwaar u alle andere soorten productgegevens hanteert. Product Information Management van Perfion maakt het mogelijk. PIM is voor 100% geïntegreerd in uw SAP ERP- of S/5HANA-oplossing. Een juiste PIM-integratie optimaliseert uw huidige bedrijfsprocessen aanzienlijk.

PIM-systeem in SAP

Beheren en exporteren

MET EEN PIM-SYSTEEM IN SAP EENVOUDIG:

  • al uw productgegevens vanaf één enkele locatie beheren, d.w.z. beschrijvingen, technische specificaties, afbeeldingen, videomateriaal e.d. van Perfion SAMEN MET de transactionele gegevens van SAP

 

  • op een dynamische manier brochures, gegevensbladen en andere marketingmaterialen aanmaken, met gegevens die altijd actueel zijn in een drukklaar pdf-formaat

 

  • productgegevens van Perfion en SAP exporteren naar apps, websites, webshops en online-portalen
Optimalisatie bedrijfsprocessen

Optimalisatie van je bedrijfsprocessen

VOORDELEN VAN DE 100%-INTEGRATIE VAN PIM IN SAP

Als u met Perfion rechtstreeks in SAP werkt, is het voordeel dat je ERP-systeem eenvoudig en gestroomlijnd blijft. Hier bevinden zich alleen transactionele gegevens; alle andere gegevens bevinden zich in Perfion. Op die manier bereikt u een hogere mate van standaardisatie en zijn er minder modificaties van je ERP-oplossing nodig, terwijl u toch met gegevens van beide systemen tegelijk kunt werken.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WILT U ALLES WETEN OVER PIM?

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

Voordelen aan SAP

Bespaar tijd & geld

VOORDEEL VAN MINDER MODIFICATIES AAN SAP

Wanneer u het aantal modificaties van uw ERP-systeem beperkt, worden de bedrijfskosten van uw systeem lager. Als het ERP-systeem alleen transactionele gegevens bevat, worden de prestaties beter. U kunt ook sneller en veiliger upgraden naar een nieuwe versie als u met minder aanpassingen rekening hoeft te houden.

PIM intake

Ervaar het gemak zelf

GRATIS PIM INTAKE

Benieuwd naar de mogelijkheden van een PIM-systeem voor uw e-commerce platform? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek. 

Naar boven
Cookies

Wij maken gebruik van cookies om uw gedrag bij te houden en uw ervaring op de site te verbeteren. Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn.