• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  PIM INTEGRATIE IN SAP

  Efficiënt werken met live bijwerkte ERP-informatie, altijd up-to-date. En dit allemaal vanuit dezelfde locatie als vanwaar u alle andere soorten productgegevens hanteert. Product Information Management van Perfion maakt het mogelijk. PIM is voor 100% geïntegreerd in uw SAP ERP- of S/5HANA-oplossing. Een juiste PIM-integratie optimaliseert uw huidige bedrijfsprocessen aanzienlijk.

  Meer informatie
  PIM-systeem in SAP

  Beheren en exporteren

  MET EEN PIM-SYSTEEM IN SAP EENVOUDIG:

  • al uw productgegevens vanaf één enkele locatie beheren, d.w.z. beschrijvingen, technische specificaties, afbeeldingen, videomateriaal e.d. van Perfion SAMEN MET de transactionele gegevens van SAP

   

  • op een dynamische manier brochures, gegevensbladen en andere marketingmaterialen aanmaken, met gegevens die altijd actueel zijn in een drukklaar pdf-formaat

   

  • productgegevens van Perfion en SAP exporteren naar apps, websites, webshops en online-portalen
  Optimalisatie bedrijfsprocessen

  Optimalisatie van je bedrijfsprocessen

  VOORDELEN VAN DE 100%-INTEGRATIE VAN PIM IN SAP

  Als u met Perfion rechtstreeks in SAP werkt, is het voordeel dat je ERP-systeem eenvoudig en gestroomlijnd blijft. Hier bevinden zich alleen transactionele gegevens; alle andere gegevens bevinden zich in Perfion. Op die manier bereikt u een hogere mate van standaardisatie en zijn er minder modificaties van je ERP-oplossing nodig, terwijl u toch met gegevens van beide systemen tegelijk kunt werken.

  Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

  WILT U ALLES WETEN OVER PIM?

  Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

  Alles weten over PIM?
  Voordelen aan SAP

  Bespaar tijd & geld

  VOORDEEL VAN MINDER MODIFICATIES AAN SAP

  Wanneer u het aantal modificaties van uw ERP-systeem beperkt, worden de bedrijfskosten van uw systeem lager. Als het ERP-systeem alleen transactionele gegevens bevat, worden de prestaties beter. U kunt ook sneller en veiliger upgraden naar een nieuwe versie als u met minder aanpassingen rekening hoeft te houden.

  PIM intake

  Ervaar het gemak zelf

  GRATIS PIM INTAKE

  Benieuwd naar de mogelijkheden van een PIM-systeem voor uw e-commerce platform? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek. 

  Gratis intake
  E-commerce

  E-commerce

  Met een krachtig E-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met uw bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

  Lees meer
   PIM

  PIM

  Al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaart u veel tijd en risico’s.

  lees meer
   Integratie en koppelingen

  Integraties en Koppelingen

  Wilt u uw klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van uw e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

  lees meer
   Contact Bluedesk

  Interesse?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Bel ons op 072-520 0310

  Ook digitaal groeien?

  Naar boven