• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

PIM integratie specialist

Maak je gebruik van een Product Informatie Management systeem (PIM) en wil je deze graag integreren in je e-commerce of e-business platform? Je kunt de productgegevens uit je PIM bij uitstek gebruiken om je kanalen relevanter en consistenter te maken voor al je klanten. Daarnaast verlaag je de risico’s van foutieve productdata.

Meer informatie
PIM integratie

Eenvoudige integratie

PIM KOPPELEN AAN ANDERE SYSTEMEN

Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende PIM integraties. Door een PIM systeem te integreren in je organisatie:

 

  • Bespaar je tijd met het beheren van producten op elk kanaal.
  • Verlaag je het risico op onjuistheden in productinformatie tussen kanalen.
  • Hoef je alleen kennis op te doen van je PIM systeem en niet van meerdere systemen tegelijk.
Perfion logo

Implementatie partner

PERFION PARTNER

Voor onze PIM oplossingen hebben wij Perfion als partner gekozen. Inmiddels behoren we tot een van de best presterende partners in Europa. Perfion kan snel worden geïmplementeerd, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Samen met Perfion zijn wij in staat om elke gewenste PIM oplossing aan te bieden.

Wij hebben de oplossing voor je in huis!

BENIEUWD NAAR WAT UITBESTEDING VAN B2B-MARKETING VOOR JE KAN BETEKENEN?

Ben je klaar om je B2B E-commerce naar een hoger niveau te tillen?

ALLES WETEN OVER B2B E-COMMERCE
Integratie specialist

Jarenlange ervaring

INTEGRATIE MET ANDERE SYSTEMEN

Perfion heeft out of the box Microsoft Dynamics NAV, AX en Sharepoint integratie. Je kunt via Perfion direct in de Microsoft Dynamics NAV- applicatie werken. Daarnaast kunnen wij Perfion integreren met verschillende standaard ERP oplossingen. Neem met ons contact op over de mogelijkheden i.c.m. je bedrijfssystemen.

 

Maak je gebruik van Dynamicweb en wil je hierin de data uit je PIM systeem integreren? Wij hebben al voor vele klanten integraties van PIM systemen met Dynamicweb verzorgd. Wij zijn al jarenlang Dynamicweb integration partner en hebben de kennis en ervaring in huis om een naadloze Perfion integratie op te zetten met Dynamicweb.

Integratie SAP

Gouden combinatie

INTEGRATIE IN SAP

Met Perfion krijg je een Product Information Management (PIM), dat voor 100% geïntegreerd is in je huidige SAP ERP- of S/4HANA-oplossing. Deze integratie in SAP geeft je de mogelijkheid om rechtstreeks met live bijgewerkte ERP-informatie te werken – bijvoorbeeld prijzen en voorraadberekeningen – en dit vanaf dezelfde locatie als vanwaar je alle andere soorten productgegevens hanteert.

 

Je ERP-systeem blijft zo eenvoudig en gestroomlijnd.

Wij hebben de oplossing voor je in huis!

BENIEUWD NAAR WAT UITBESTEDING VAN B2C-MARKETING VOOR JE KAN BETEKENEN?

Bent je klaar om je B2C E-commerce naar een hoger niveau te tillen?

ALLES WETEN OVER B2B E-COMMERCE
Multi-channel communicatie

Bespaar tijd en geld

MULTI-CHANNEL COMMUNICATIE

Is je productinformatie niet gecentraliseerd? Kijk hoe je de uitdaging aanging en de perfecte multi-channel communicatie verkreeg met de Perfion Product Infomation Management oplossing.

E-commerce

E-commerce

Met een krachtig E-commerce platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die maximaal integreren met uw bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Lees meer
 PIM

PIM

Al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaart u veel tijd en risico’s.

lees meer
 Integratie en koppelingen

Integraties en Koppelingen

Wilt u uw klanten op ieder moment een optimale service bieden op alle kanalen, zowel online als offline? Dan is een integratie van uw e-business of e-commerce platform van essentieel belang.

lees meer
 Contact Bluedesk

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons op 072-520 0310

Ook digitaal groeien?

Naar boven