PIM oplossingen

Heeft u een multi-channel strategie? Wilt u al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met andere woorden wilt u veel tijd besparen en risico’s op onjuistheden verkleinen? Dan is een Product Informatie Management systeem, ook wel PIM oplossingen genoemd, voor u de oplossing.

PIM oplossingen voor uw organisatie

Heeft u een multi-channel strategie? Wilt u al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met andere woorden wilt u veel tijd besparen en risico’s op onjuistheden verkleinen? Dan is een Product Informatie Management systeem, ook wel PIM genoemd, voor u de oplossing.

Door een PIM systeem te integreren in uw organisatie bespaart u tijd met het beheren van producten op elk kanaal, verlaagt u het risico op onjuistheden in productinformatie tussen kanalen en hoeft u alleen kennis op te doen van uw PIM systeem en niet van meerdere systemen tegelijk. Een PIM systeem kan dus worden gezien als de centrale bron voor productinformatie, die met al uw andere systemen communiceert.

Perfion PIM Solution
Perfion-partner

Perfion partner

Voor onze PIM oplossingen hebben wij Perfion als partner gekozen. Perfion kan snel worden geïmplementeerd, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Samen met Perfion zijn wij in staat om elke gewenste PIM oplossing aan u aan te bieden. Lees hier meer over Perfion.

Multi-channel communicatie

Is uw productinformatie niet gecentraliseerd? Kijk hoe Joe de uitdaging aanging en de perfecte multi-channel communicatie verkreeg met de Perfion Product Infomation Management oplossing.

BLUEDESK ALS UW PERFION PARTNER

Oplossingen gebaseerd op krachtige platformen
Bewezen track record in diverse branches
Vast aanspreekpunt
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening vanuit Alkmaar

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over onze PIM oplossingen en Perfion? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310