PIM oplossingen – Perfion

Heeft u een multi-channel strategie? Wilt u al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met andere woorden wilt u veel tijd besparen en risico’s op onjuistheden verkleinen? Dan is een Product Informatie Management systeem van Perfion, voor u de oplossing.

Perfion PIM, de oplossing voor uw organisatie

Heeft u een multi-channel strategie? Wilt u al uw productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met andere woorden wilt u veel tijd besparen en risico’s op onjuistheden verkleinen? Dan is een Product Informatie Management systeem van Perfion voor u de oplossing die u verder helpt dit proces te beheersen.

Door een Perfion PIM systeem te integreren in uw organisatie bespaart u tijd met het beheren van producten op elk kanaal, verlaagt u het risico op onjuistheden in productinformatie tussen kanalen en hoeft u alleen kennis op te doen van uw PIM systeem en niet van meerdere systemen tegelijk. Een PIM systeem kan dus worden gezien als de centrale bron voor productinformatie, die met al uw andere systemen communiceert.

Pim Systeem Perfion
Perfion logo 2017

Perfion partner

Bluedesk is een ervaren Perfion PIM implementatie partner die opereert in  Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Lift mee op de ervaring die Bluedesk heeft opgebouwd bij Gamma, Karwei, Koninklijke Jongeneel, Coulisse, Smartwares en anderen.  Lees hier meer over Perfion.

Multi-channel communicatie

Is uw productinformatie niet gecentraliseerd? Kijk hoe Joe de uitdaging aanging en de perfecte multi-channel communicatie verkreeg met de Perfion Product Infomation Management oplossing.

BLUEDESK ALS UW PERFION PARTNER

Oplossingen gebaseerd op krachtige platformen
Bewezen track record in diverse branches
Vast aanspreekpunt
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening vanuit Alkmaar

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over onze PIM oplossingen en Perfion? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct 072-5200310