PIM oplossing Perfion

Heeft je bedrijf een multi-channel strategie? Wil je al je productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met andere woorden wil je veel tijd besparen en risico’s op onjuistheden verkleinen? Dan is een Product Informatie Management systeem van Perfion de oplossing.

Perfion PIM, de oplossing voor uw organisatie

Heeft je organisatie een multi-channel strategie? Wil je al je productdata actueel en compleet houden op elk kanaal? Je klanten verwachten het in ieder geval. Naast basis productdata hebben ze behoefte aan hoogwaardige foto’s, video’s, handleidingen, brochures en uitgebreide product specificaties. Het liefste ook alternatieve producten of combinatie-artikelen van het product. Hoe beter je dit kunt beheersen, hoe hoger de conversie. Je organiseert het met een PIM systeem van Perfion, ingezet als centrale spil tussen je verschillende IT systemen. Denk daarbij aan verkoopkanalen aan de ene kant (webshop, mobiele app, online marktplaats, POS-systeem, catalogi etc) en de digitale bedrijfssystemen aan de andere kant (ERP-systeem, CRM-systeem, boekhoudsysteem magazijnsoftware, foto en video databases, Office documenten, externe productinfo, etc).

 

Door een Perfion PIM systeem te implementeren in je organisatie bespaar je tijd met het beheren van producten op elk kanaal, verlaag je het risico op onjuistheden in productinformatie tussen kanalen en hoef je alleen kennis op te doen van je PIM systeem en niet van meerdere systemen tegelijk. Een PIM systeem kan dus worden gezien als de centrale bron voor productinformatie, die met al je andere systemen communiceert.

PIM software
PIM software

Perfion partner

Bluedesk is een ervaren Perfion PIM implementatie partner die opereert in  Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. We zijn een van de best presterende partners in Europa, juist bij complexe vraagstukken. Komt een andere PIM leverancier er niet, lossen wij het op voor je. Lift mee op de ervaring die Bluedesk heeft opgebouwd bij Gamma, Karwei, Koninklijke Jongeneel, Coulisse, Smartwares en anderen.  Lees hier meer over Perfion.

Multi-channel communicatie

Is je productinformatie niet gecentraliseerd?  De Perfion Product Infomation Management zorgt voor een perfecte multi-channel communicatie voor uw organisatie.

PIM

BLUEDESK ALS JOUW PERFION PARTNER

Oplossingen gebaseerd op krachtige platformen
Bewezen track record in diverse branches
Vast aanspreekpunt
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening vanuit Alkmaar

Neem contact met ons op


Wil je meer weten over onze PIM oplossingen en Perfion? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct 072-5200310