PIM INTEGRATIE IN SAP

Efficiënt werken met live bijwerkte ERP-informatie, altijd up-to-date. En dit allemaal vanuit dezelfde locatie als vanwaar u alle andere soorten productgegevens hanteert. Product Information Management van Perfion maakt het mogelijk. PIM is voor 100% geïntegreerd in uw SAP ERP- of S/5HANA-oplossing. Een juiste PIM-integratie optimaliseert uw huidige bedrijfsprocessen aanzienlijk.

Beheren en exporteren

Met een PIM-systeem in SAP eenvoudig:

  • al uw productgegevens vanaf één enkele locatie beheren, d.w.z. beschrijvingen, technische specificaties, afbeeldingen, videomateriaal e.d. van Perfion SAMEN MET de transactionele gegevens van SAP
  • op een dynamische manier brochures, gegevensbladen en andere marketingmaterialen aanmaken, met gegevens die altijd actueel zijn in een drukklaar pdf-formaat
  • productgegevens van Perfion en SAP exporteren naar apps, websites, webshops en online-portalen
SAP integratie
PIM software
Optimalisatie van uw bedrijfsprocessen

Voordelen van de 100%-integratie van PIM in SAP

Als u met Perfion rechtstreeks in SAP werkt, is het voordeel dat uw ERP-systeem eenvoudig en gestroomlijnd blijft. Hier bevinden zich alleen transactionele gegevens; alle andere gegevens bevinden zich in Perfion. Op die manier bereikt u een hogere mate van standaardisatie en zijn er minder modificaties van uw ERP-oplossing nodig, terwijl u toch met gegevens van beide systemen tegelijk kunt werken.

Bespaar tijd & geld

Voordeel van minder modificaties aan SAP

Wanneer u het aantal modificaties van uw ERP-systeem beperkt, worden de bedrijfskosten van uw systeem lager. Als het ERP-systeem alleen transactionele gegevens bevat, worden de prestaties beter. U kunt ook sneller en veiliger upgraden naar een nieuwe versie als u met minder aanpassingen rekening hoeft te houden.

Product informatie management systeem
PIM Systeem
Altijd up-to-date

Voordeel van het rechtstreeks aanmaken van publicaties in Perfion

Het voordeel van het dynamisch aanmaken van brochures, gegevensbladen en andere publicaties via het in SAP geïntegreerde Perfion, is dat Perfion gegevens uit het ERP-systeem ophaalt op het moment dat ze moeten worden gebruikt. Zo kunt u er zeker van zijn dat alle gegevens in uw nieuwe publicatie up to date en geldig zijn.

U kunt ook snel mappen, prijslijsten en gegevensbladen genereren met inhoud en prijzen die aan uw specifieke klanten zijn aangepast. Hiervoor haalt Perfion zowel de prijzen als het assortiment, de klant- en voorraadgegevens rechtstreeks uit SAP, zodat het risico op fouten minimaal is.

Met Perfion als tussenschakel voorkomt u dus dat u een heleboel irrelevante producten in SAP moet creëren, zodat het ERP-systeem eenvoudig en gestroomlijnd blijft.

Ontdek de mogelijkheden

PIM staat voor groei!

Bent u nu ook nieuwsgierig naar de groeimogelijkheden met PIM?

BLUEDESK ALS JOUW PERFION PARTNER

Oplossingen gebaseerd op krachtige platformen
Bewezen track record in diverse branches
Vast aanspreekpunt
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening vanuit Alkmaar

Neem contact met ons op


Wil je meer weten over ons PIM systeem en Perfion? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310

Verplichte velden zijn met een * aangegeven.