PIM als basis voor groei!

U wilt online de concurrentie aangaan of verslaan en ook snel in meerdere landen uw producten verkopen. Online, rechtstreeks of via het dealerkanaal. Dat is een mooie uitdaging en bijna onmogelijk als uw productdata niet georganiseerd is.

JUISTE PRODUCTINFORMATIE PER KANAAL

HET FUNDAMENT ZIT IN UW PIM

Indien u uw productdata niet op orde heeft kan dit negatieve gevolgen hebben. Uw klanten willen namelijk met de juiste informatie per kanaal in de juiste taal geïnformeerd en geïnspireerd worden over uw producten!

Daarom is het van belang een flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig fundament in te zetten. Een fundament dat met uw ambities mee kan groeien! In een PIM systeem vindt u dat fundament. Een PIM systeem is per slot van rekening ontwikkeld voor Product Informatie Management. Een PIM stelt u in staat volledige controle over uw productdata te krijgen.

PIM software
Data-PIM
BLIJF UW CONCURRENTEN VOOR

CONTROLEER UW DATA

Met het verkrijgen van controle over uw productdata kunt u eenvoudig uw productdata verrijken. Daardoor kunt u de ‘time to market’ versnellen. Razendsnel communiceert u in al uw kanalen, in de juiste taal, een consistente productboodschap. Dat zorgt voor uw concurrentievoordeel!

EFFICIËNT & SNEL

OPTIMALISEER DE WERKPROCESSEN

Een goed ingerichte PIM zal zorgdragen voor het optimaliseren van uw interne Product Management processen. Het gevolg is dat er minder mensen bezig hoeven te zijn met Product Informatie te verzorgen en zich bezig kunnen houden met andere waardevolle taken als online marketing en klantcontact!

PIM software
Perfion Beheer je productgegevens

Download PIM PDF

Een gids om u een betere beslissing te laten nemen:

Alles wat je moet weten wanneer je een PIM systeem wilt aanschaffen!

DOWNLOAD PDF

BLUEDESK ALS JOUW PIM PARTNER

Ruim 22 jaar ervaring
Bewezen track record
Succesvolle PIM cases
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening

Neem contact met ons op


Wil je meer weten over ons PIM systeem en Perfion? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310

Verplichte velden zijn met een * aangegeven.