Perfion partner

Voor onze PIM oplossingen hebben wij Perfion als partner gekozen. Perfion PIM kan snel worden geïmplementeerd, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar. Samen met Perfion zijn wij in staat om elke gewenste PIM oplossing aan je aan te bieden.

Productinformatie met Perfion

Perfion biedt de mogelijkheid om één bron van de waarheid te creëren als het gaat om productinformatie. De toepassing van de PIM oplossing biedt de volgende voordelen:

  • Efficiënt beheren van je producten
  • Eenvoudige integratie met je bestaande systemen
  • Zeer gebruiksvriendelijk (vergelijkbaar met Word en Excel)
  • Overal online toegankelijk
  • Veilige omgeving
  • Aantoonbare ROI (Return on Investment)
  • Perfion integreert naadloos met het Dynamicweb commerce platform
Perfion
PIM software

Integratie met uw ERP en webshop

Perfion heeft out of the box Microsoft Navision en Microsoft AX integratie mogelijkheden. Je kunt via Perfion direct in de Microsoft Navision applicatie werken. Daarnaast kunnen wij Perfion integreren met verschillende standaard ERP oplossingen. Neem met ons contact op over de mogelijkheden i.c.m. uw systemen.

Multi-channel communicatie

Is je productinformatie niet gecentraliseerd?  De Perfion Product Infomation Management oplossing zorgt voor een perfecte multi-channel communicatie voor uw organisatie.

PIM
Perfion Solution Partner

Perfion Solution Partner

In november 2017 hebben wij uit de handen van Jan Nørret, CEO Perfion, het Perfion partnerschild mogen ontvangen. Dit ter ere van onze intensieve samenwerking en bevestiging van de kennis van onze Perfion specialisten. Als Certified solution partner zijn wij in staat om samen met Perfion elk gewenste PIM oplossing te realiseren en gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Door de goede en intensieve samenwerking kunnen wij Perfion snel implementeren, is het voor de eindgebruiker zeer gebruiksvriendelijk en heeft het een bewezen terugverdientijd van minder dan één jaar.  Perfion biedt de mogelijkheid om één leidende bron van data te creëren als het gaat om productinformatie. Benieuwd naar de voordelen die Perfion je e-commerce platform kan geven?

BLUEDESK ALS UW PERFION PARTNER

Gebaseerd op krachtige platformen
Bewezen track record in diverse branches
Vast aanspreekpunt
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening vanuit Alkmaar

Neem contact met ons op


Wil je meer weten over Perfion? Neem contact op voor een ROI sessie met één van onze consultants.

Of bel direct 072-5200310

Verplichte velden zijn met een * aangegeven.