Partnership met Bluedesk

Ben je een ambitieus bedrijf? Dan pas je goed bij ons. Wij hebben in de afgelopen 22 jaar talloze bedrijven online helpen groeien. Dit doen we door een samenwerking aan te gaan voor de lange termijn. Middels een goed (e)business plan realiseren wij strakke e-commerce, e-marketing en e-service projecten. Na oplevering staan we altijd klaar om je operationele problemen snel en adequaat op te lossen. Maar ook om blijvend te optimaliseren en door te ontwikkelen. We spelen in op veranderend gedrag van je klanten, ontwikkelingen bij je concurrenten en nieuwe mogelijkheden in de ingezette systemen.

Zo zorgen we samen dat je (e)business doorgroeit en werken we aan een partnership voor de lange termijn!

Doelgericht werken

ONZE DIENSTEN

Wij weten wat nodig is voor online succes en digitaal groeien. Onze diensten zijn daar ook op afgestemd. Wij staan voor kwalitatieve en duurzame oplossingen die de ruimte krijgen om voortdurend door te ontwikkelen. We zijn gericht op resultaat voor de langere termijn. Samen met jouw kennis van de markt en onze online expertise zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf online kan excelleren. Dit doen we middels de volgende diensten:

  • Consultancy
  • Trainingen/Workshops
  • Projecten
  • Support
  • Analyse & Optimalisatie

JOUW PARTNER IN (E)BUSINESS

We zijn je partner in (e)business. Werken samen aan het online succes van je bedrijf. Iedere dag weer. Onze projectaanpak is voorspelbaar en transparant. En na live-gang zorgen we in je digitale operatie voor continue analyse en optimalisatie.

We staan altijd klaar om je bedrijf te helpen. En brengen pro-actief nieuwe mogelijkheden in om te verbeteren en digitaal door te groeien. Zo doet je bedrijf steeds meer (e)business. En halen wij het meeste plezier uit ons werk.

Conversies
JEROME logo

ANALYSEREN EN OPTIMALISEREN

Na oplevering blijven we actief betrokken. Zo werken wij samen met jou aan het online succes van je website. Dit doen we in ondersteuning van ons marketingteam JEROME. Op deze manier kijken we voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om digitaal te groeien.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij kijken graag met je naar jouw online business. Wij zijn te bereiken via 072-5200310 of info@bluedesk.nl. Je kunt ook je gegevens achterlaten in onderstaand contactformulier en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

WIJ OVERTUIGEN JE GRAAG

Meer dan 22 jaar ervaring
Bewezen track record in diverse branches
Gebaseerd op krachtige platformen
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening vanuit Alkmaar

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT