• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
Daisycon logo Bluedesk

Bluedesk is Daisycon partner

Door het sterke affiliatenetwerk van Daisycon maken wij het mogelijk om bij uw doelgroep in beeld te komen. Door de ervaring met Daisycon weet Bluedesk uw bereik te vergroten en meer leads en verkopen te genereren.

Futy partner Bluedesk

Behaal uw online marketingdoelstellingen

Daisycon

Daisycon is een affiliate netwerk dat u ondersteunt bij het behalen van diverse online doelstellingen. 

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij adverteerders enkel de affiliates belonen die een lead of sale hebben gegenereerd.

Een affiliate is eigenaar van een website of ander online platform. JEROME, een compleet marketingteam als onderdeel van Bluedesk plaatst links naar uw website op voor u relevante websites om zichtbaarder te worden en meer omzet te genereren. Wanneer een bezoeker bij de affiliate de door u gewenste actie uitvoert (bijv. een aankoop plaatst of zich inschrijft voor de nieuwsbrief), beloont u de affiliate met een commissie.

Waarom werken wij samen met Daisycon?

Daisycon is een affiliate netwerk waar affiliates zich kunnen aanmelden, waaronder interessante affiliates voor uw doelgroep. JEROME kan via Daisycon gemakkelijk uw link op diverse relevante affiliatewebsites plaatsen om zichtbaarder te worden, de doelgroep te bereiken en meer omzet en leads te genereren.

Hogere conversiepercentage

Daisycon succes highlight

Voor onze klant Ongediertewinkel.nl zet JEROME al sinds november 2019 Daisycon in de om meer conversie te realiseren. Tot en met december 2021 leverde dit in totaal 1.449 transacties en 126.663 unieke kliks extra op. De link naar www.ongediertewinkel.nl was zichtbaar op 265 affiliates uit het netwerk van Daisycon waarvan 110 affiliatelinkjes een lead opleverden.

Geïnteresseerd in affiliate marketing voor uw business? Neem contact op met de marketingexperts van JEROME van Bluedesk.

Daisycon partner jerome

Uw Daisycon Partner

Over JEROME van Bluedesk

Kies voor JEROME als uw online marketing specialist. JEROME kan u verder helpen en uw bedrijf online laten groeien. Wij hebben expertise van alle kanalen op het gebied van online marketing, zo kunnen wij u uitstekend ondersteunen bij al uw campagnes.

Eén van onze specialismen is conversie optimalisatie. Door Daisycon te combineren met de specialistische kennis van team JEROME worden uw online doelen behaald.

Onze andere specialismen zijn:

Wilt u online groeien en meer omzet genereren? Kies dan voor JEROME. Neem contact met ons op voor een gesprek.

Connect met JEROME van Bluedesk

UW IDEALE DAISYCON PARTNER

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.