Over Bluedesk

Dagelijks digitaal groeien

Om future-proof te blijven wordt je bedrijf steeds sneller digitaal uitgedaagd. Als e-business partner met 22 jaar ervaring helpt Bluedesk je om digitaal te groeien. We doen dat door sterk converterende webshops, corporate sites, business apps en service portals te realiseren die integreren met je bestaande bedrijfssystemen. We kiezen voor duurzame oplossingen die we samen uitbouwen tot online succes. Iedere dag weer. Zodat je business e-business wordt. En andersom.

Bluedesk klantreis

Geïntegreerd e-business platform om digitaal te excelleren

Bluedesk levert duurzame e-commerce oplossingen die de ruimte krijgen om continue door te ontwikkelen. We ontwerpen daarom eerst een betrouwbare e-business architectuur. Gebaseerd op bewezen succesvolle software die voorziet in content management, product management, shop management en marketing management. Met de mogelijkheid om eenvoudig te integreren met de ERP en CRM systemen van je bedrijf. Een stevig fundament om digitaal te excelleren.

Op basis van het e-business platform realiseren we sterk converterende digitale klantkanalen. Denk aan:

Allemaal geïntegreerd met de ERP en CRM systemen van je bedrijf. Zo maken we van je business e-business. En andersom.

Samen werken aan je digitale groei

Ben je een ambitieus bedrijf? Dan pas je goed bij ons. We beginnen met het opstellen van een sterk e-business plan. Van daaruit realiseren we voor jou de beste oplossing in e-commerce en online marketing. We helpen je met een goed e-business plan en realiseren strakke e-commerce en e-marketing projecten. Na oplevering staan we altijd klaar om je operationele problemen snel en adequaat op te lossen. Daarnaast kijken wij naar optimalisatie en doorontwikkeling. We spelen in op veranderend gedrag van je klanten, ontwikkelingen bij je concurrenten en nieuwe mogelijkheden in de ingezette systemen. Zo zorgen we samen dat je (e)business doorgroeit, en halen wij het meeste plezier uit ons werk.

Bluedesk-Alkmaar
webuildapps_logo
JEROME logo

De Bluedesk Groep

Naast geïntegreerde e-business oplossingen leveren we aanvullende digitale diensten en oplossingen via gespecialiseerde labels. Met JEROME hebben we een sterk online marketing label aan boord waarmee we actief samenwerken op het gebied van strategie, optimalisatie en groei. En met Webuildapps hebben we een ervaren appbouwer ‘op de vloer’ die gespecialiseerd is in zakelijke maatwerk apps voor mobile- en smart devices.

Met de drie labels zijn we in staat om een one-stop-shopping service te bieden. Maar we werken net zo succesvol samen met andere gespecialiseerde ICT -, marketing – of communicatiepartners van onze opdrachtgevers. Onze gedegen aanpak met ruime business consultancy en projectmanagement ervaring helpen daar zeker in mee!

WIJ OVERTUIGEN JE GRAAG

Meer dan 22 jaar ervaring
Bewezen track record in diverse branches
Gebaseerd op krachtige platformen
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening vanuit Alkmaar

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT