Over Bluedesk

We bedenken, ontwerpen, bouwen én vermarkten converterende e-Commerce solutions. Vanuit een full-service aanpak zorgen onze marketeers, UX designers en webdevelopers voor uw online succes. Vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie. Samen met uw eigen team. Iedere dag weer. Dat noemen wij full-service partnership.

Bluedesk-Meer-dan-20-jaar-ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring

Wat betreft design en techniek staan we met meer dan 20 jaar ervaring garant voor kwaliteit. Met onze e-Marketing diensten (zoekmachine marketing, social media marketing en e-mail marketing) zorgen we voor de allerbeste conversie.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op krachtige standaard platformen op het gebied van e-Commerce, e-Marketing, PIM en content management. Wij geloven in sterke merken en zijn als gecertificeerd partner verbonden aan diverse online product leveranciers. Wij excelleren daarbij op integratie vraagstukken en omnichannel architecturen.

Over-Bluedesk-visual

Gewoon vanuit Alkmaar

Vanuit Alkmaar opereren we in de landelijke top van online bureaus. Ons track record onderstreept dat! We weten waar we goed in zijn en helpen daarom vooral grotere MKB bedrijven. Maar ook internationale merken en kleine ambitieuze start-ups met serieuze plannen weten ons te vinden.

Bluedesk-Alkmaar

WIJ OVERTUIGEN U GRAAG

Meer dan 20 jaar ervaring
Bewezen track record in diverse branches
Oplossingen gebaseerd op krachtige platformen
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening vanuit Alkmaar