• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring

E-MAIL MARKETING

Neem contact op

E-MAIL MARKETING

Met het nog altijd zeer krachtige e-mail marketing kanaal bereik je eenvoudig en doeltreffend nieuwe én bestaande klanten. E-mail is nogsteeds een van de beste converterende kanalen. Onze e-mail marketing specialisten zorgen samen met jou voor goed converterende e-mail campagnes op het gebied van o.a. conversie optimalisatie, service en klantenbinding.

PLAN EEN WORKSHOP

E-mail marketing

Voor online succes

JARENLANGE ERVARING

Elke soort e-mailing is bij ons mogelijk. Wij hebben namelijk al jarenlange ervaring op het gebied van e-mail marketing. Of het nu gaat om een eenmalige actiemailing of een wekelijkse nieuwsbrief die aan bepaalde segmentatie eisen moet voldoen. En ook voor effectieve e-mail strategieën rondom je webshop draaien we onze hand niet om. Niet voor niets zijn wij al jaren lang dé e-mail partner van onder andere GAMMA en Karwei.

 

Bluedesk is partner van verschillende gerenommeerde e-mail marketing platformen. Onze specialisten helpen je graag met het kiezen van het platform dat het beste bij jouw situatie past.

copernica partner

Intensieve samenwerking

COPERNICA PARTNER

Wij zijn partner van Copernica, één van de beste e-mail marketing software leveranciers van Nederland. Door onze nauwe samenwerking en goed getrainde e-mail marketeers zijn wij tot bijna alles in staat als het gaat om e-mail marketing resultaten.

 

Onze aanpak is gebaseerd op profielverrijking, database optimalisatie, doelgroep targeting en conversie. Dit doen wij samen met Copernica. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat van je e-mail campagnes.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

Alles weten over PIM?
Spotler partner

Automatisering

SPOTLER PARTNER

Bluedesk is tevens partner van Spotler. De software van Spotler is geschikt voor zowel e-mail nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes, SMS, landingspagina’s en automatische multichannel campagnes. Spotler biedt diverse integratie mogelijkheden met onder andere WordPress en Magento.

Mailchimp specialist

Voor het verspreiden van uw nieuwsbrief

MAILCHIMP SPECIALIST

Wil je graag e-mail marketing bedrijven op een wat kleinere schaal? Ook dan zijn wij jouw e-mail partner! Naast Copernica werken wij namelijk ook met MailChimp, een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je tot wel 2000 leden gratis online nieuwsbrieven kunt versturen.

 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van Mailchimp? Neem dan contact op met een van onze e-mail marketing specialisten.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

Alles weten over PIM?
B2C E-commerce - contact

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw (toekomstige) e-Commerce platform? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
 

Of bel direct +31 (0)72 5200310

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.