• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring

B2B MARKETING MET EEN B2C ‘MINDSET’!

Neem contact op

B2B MARKETING MET EEN B2C ‘MINDSET’!

Wist je dat je online zakelijke klant geïnteresseerd is in het opbouwen van een online relatie met jouw bedrijf. Net zoals hij of zij dat in de offline wereld ook doet. Een relatie die gestoeld is op het toevoegen van waarde, in een langdurige relatie, waarbij je bedrijf vertrouwen wint door op lange termijn kwalitatief aanwezig te zijn. Dat in tegenstelling tot een consument die online opzoek is naar de beste prijs, tegen de snelste levertijd en de meest soepele retourpolicy.

Plan een workshop

Cross-channel

Consistente boodschap

CROSSCHANNEL INFORMATIEBEHOEFTE

Net als de consument wisselt je klant continue van kanalen in de zoektocht naar informatie. Van je website, naar de app en van de App naar de gedownloade brochure. De uitdaging in deze is om over al die kanalen, zowel online als offline een consistente en kwalitief hoogstaande boodschap te versturen. In het B2B verkeer gaat het vooral om diepgaande, gedetailleerde en betrouwbare informatie. Ben je in staat deze elementen in je communicatie met je bezoekers te brengen dan hebt je de tooling in handen om een goede relatie met de online bezoeker op te bouwen.

Product information management

B2B relatie met B2C voordelen

B2B EN B2C COMBINEREN

In het PIM-systeem verzamel je alle productgegevens, voorziet ze van extra informatie en verspreidt ze snel en efficiënt op alle kanalen. Op de digitale kanalen zoals je webshop, website, en marktplaatsen als Amazon, E-bay en bol.com. En voor gebruik in papieren catalogi, datasheets, brochures enzovoorts.

 

De behoefte aan een PIM-systeem ontstaat vaak als de eisen aan de productgegevens van een bedrijf toenemen, en de huidige methode om informatie te verwerken niet meer voldoet. Het ERP-systeem van het bedrijf wordt te onflexibel om de toenemende complexiteit van de productgegevens aan te kunnen. En een wirwar aan Excel-sheets en databases maakt het moeilijk om de juiste informatie te vinden en deze snel op de voornaamste marketingkanalen te krijgen.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

Alles weten over PIM?
B2C E-commerce - contact

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw (toekomstige) e-Commerce platform? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
 

Of bel direct +31 (0)72 5200310

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.