• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

Wij zijn uitgeroepen tot FD Gazellen 2021 winnaar. De FD Gazellen award is een prestigieuze ondernemersprijs, georganiseerd en beoordeeld door het Financieel Dagblad.

FD Gazellen 2021

Geloven in een concept

Enkele jaren geleden geloofden wij sterk in het concept om bedrijven volledig te ontzorgen op het gebied van online marketing. Volledig kanaalonafhankelijk en voor een vaste prijs per maand. Geen addertjes onder het gras, maar een transparante manier van samenwerken aan een rendabele businesscase. Steeds meer klanten ervaren de kracht en resultaten van JEROME en dit zorgt voor een sterke groei. Een groei die nu wordt erkend middels deze FD Gazellen award.

 

Bedankt

Middels deze weg willen wij iedereen bedanken die de afgelopen jaren het vertrouwen in ons hebben gehad. Zonder jullie kon ons bedrijf niet in dit tempo groeien. Voor ons als team geeft dit nog meer motivatie om dagelijks bedrijven online te laten groeien!

Neem contact met ons op
Naar boven
Cookies

Wij maken gebruik van cookies om uw gedrag bij te houden en uw ervaring op de site te verbeteren. Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn.