• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar
;
Bluedesk met JEROME genomineerd voor Computable Awards 2020

Bluedesk met JEROME genomineerd voor Computable Awards 2020

Meer over de nominatie

In de categorie Digital & E-Commerce

NOMINATIE COMPUTABLE AWARDS 2020

Bluedesk is met JEROME genomineerd voor de Computable Awards van 2020 in de categorie Digital & E-commerce. Hoewel er vanaf 31 augustus gestemd kan worden zijn we enorm trots op de nominatie! 

 

De selectie is gemaakt door 25 Computable-experts waarin is gekeken naar het onderscheidende vermogen en wat de orgnisatie zo bijzonder maakt. Samen met negen andere genomineerden is het marketingconcept JEROME van Bluedesk geselecteerd uit de 22 inzendingen.

 

Het publiek kan stemmen vanaf maandag 31 augustus en zal 50% van de uitslag bepalen. De overige 50% wordt door de jury bepaalt. De winnaar zal dinsdag 24 november bekend worden gemaakt.

Lees meer over de nominatie
Truckland Case

Truckland

Bluedesk heeft voor het ontwerp en realisatie van de internetsite alsook het intranet gezorgd. Hierbij is gebruik gemaakt van het Dynamicweb CMS.

Bekijk de case
Ongediertewinkel Case

Ongediertewinkel

Een eenvoudige overstap van Magento1 naar Dynamicweb. Een compleet nieuw CaaS e-commerce platform (2-talig) in 2 maanden!
Bekijk de case
KOKS Group case

KOKS Group

Bluedesk heeft voor KOKS Group vanuit de bestaande situatie een nieuw platform gebouwd. Samen met JEROME hebben wij de online strategie verdere invulling gegeven.

Bekijk de case
VARO ENERGY CASE

VARO

Bluedesk heeft voor VARO Energy een nieuwe handelsapplicatie ontwikkeld voor de Benelux, waar vraag en aanbod van brandstoffen bij elkaar worden gebracht.

Bekijk de case
Nh1816 case

Nh1816 Verzekeringen

Bluedesk heeft voor Nh1816 Verzekeringen de nieuwe corporate website gerealiseerd middels een full-service aanpak.

Bekijk de case
OSR Juridische Opleidingen Case

OSR

OSR is al bijna 40 jaar marktleider op het gebied van juridische opleidingen. Bluedesk heeft het nieuwe online platform voor OSR gerealiseerd. Bekijk de case.

Bekijk de case
Naar boven