• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  ;
  Bluedesk met JEROME genomineerd voor Computable Awards 2020

  Bluedesk met JEROME genomineerd voor Computable Awards 2020

  Meer over de nominatie

  In de categorie Digital & E-Commerce

  NOMINATIE COMPUTABLE AWARDS 2020

  Bluedesk is met JEROME genomineerd voor de Computable Awards van 2020 in de categorie Digital & E-commerce. Hoewel er vanaf 31 augustus gestemd kan worden zijn we enorm trots op de nominatie! 

   

  De selectie is gemaakt door 25 Computable-experts waarin is gekeken naar het onderscheidende vermogen en wat de orgnisatie zo bijzonder maakt. Samen met negen andere genomineerden is het marketingconcept JEROME van Bluedesk geselecteerd uit de 22 inzendingen.

   

  Het publiek kan stemmen vanaf maandag 31 augustus en zal 50% van de uitslag bepalen. De overige 50% wordt door de jury bepaalt. De winnaar zal dinsdag 24 november bekend worden gemaakt.

  Lees meer over de nominatie
  Truckland Case

  Truckland

  Bluedesk heeft voor het ontwerp en realisatie van de internetsite alsook het intranet gezorgd. Hierbij is gebruik gemaakt van het Dynamicweb CMS.

  Bekijk de case
  Ongediertewinkel Case

  Ongediertewinkel

  Een eenvoudige overstap van Magento1 naar Dynamicweb. Een compleet nieuw CaaS e-commerce platform (2-talig) in 2 maanden!
  Bekijk de case
  KOKS Group case

  KOKS Group

  Bluedesk heeft voor KOKS Group vanuit de bestaande situatie een nieuw platform gebouwd. Samen met JEROME hebben wij de online strategie verdere invulling gegeven.

  Bekijk de case
  VARO ENERGY CASE

  VARO

  Bluedesk heeft voor VARO Energy een nieuwe handelsapplicatie ontwikkeld voor de Benelux, waar vraag en aanbod van brandstoffen bij elkaar worden gebracht.

  Bekijk de case
  Nh1816 case

  Nh1816 Verzekeringen

  Bluedesk heeft voor Nh1816 Verzekeringen de nieuwe corporate website gerealiseerd middels een full-service aanpak.

  Bekijk de case
  OSR Juridische Opleidingen Case

  OSR

  OSR is al bijna 40 jaar marktleider op het gebied van juridische opleidingen. Bluedesk heeft het nieuwe online platform voor OSR gerealiseerd. Bekijk de case.

  Bekijk de case
  Naar boven