• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  ;
  Ondernemingsverkiezing Noord Holland 2021

  Bluedesk Finalist Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2021

  'De Beste Onderneming van Noord-Holland 2021'

  Bluedesk is finalist in de Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2021! De jury van de Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland – de OVNH – heeft haar keuze gemaakt. 33 finalisten strijden op 20 mei a.s. om de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2021’ in de categorieën Grootbedrijf, MKB Midden, MKB Klein en De Belofte.

   

  Dit jaar vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland voor de veertiende keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland.

   

  Bluedesk valt in de categorie MKB Midden en behoort inmiddels tot de top 10! We zijn enorm trots op deze prestatie maar zouden natuurlijk graag de titel 'Beste Onderneming Van Noord-Holland 2021' in de wacht slepen.

   

  De verkiezingsavond vindt plaats op 20 mei 2021! Op grond van de presentatie op de avond en alle verkregen informatie kiest de jury per categorie een winnaar.

   

  Houd onze website en sociale kanalen in de gaten voor meer updates en ontwikkelingen in aanloop naar de finale op 20 mei.

  Naar boven