• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar
;
Ondernemingsverkiezing Noord Holland 2021

Bluedesk Finalist Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2021

'De Beste Onderneming van Noord-Holland 2021'

Bluedesk is finalist in de Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2021! De jury heeft haar keuze gemaakt. 33 finalisten strijden op 20 mei a.s. om de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2021’ in de categorieën Grootbedrijf, MKB Midden, MKB Klein en De Belofte.

 

Dit jaar vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland voor de veertiende keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland.

 

De verkiezingsavond vindt plaats op 20 mei 2021. Op grond van de presentatie op de avond, alle verkregen informatie en stemmen kiest de jury per categorie een winnaar.

 

Wij vallen in de categorie MKB Midden en behoren inmiddels tot de top 10. We zijn enorm trots op deze prestatie maar zouden natuurlijk graag de titel 'Beste Onderneming Van Noord-Holland 2021' in de wacht slepen. Daarvoor hebben wij jouw stem nodig!

Naar boven
Cookies

Wij maken gebruik van cookies om uw gedrag bij te houden en uw ervaring op de site te verbeteren. Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn.