• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
;
Bluedesk bestaat 25 jaar

Bluedesk viert haar 25-jarig jubileum

Neem contact op

Het zilveren jubileum

25 jaar E-commerce

Bluedesk E-Business B.V. viert vandaag haar 25-jarig jubileum. In die 25 jaar is de internetindustrie razendsnel veranderd en is ook Bluedesk mee veranderd en met de markt meegegroeid en wordt gezien als “Integrated E-Commerce specialist”. Een serieuze business partner voor haar klanten op gebied van ontwikkeling en integratie van E-Commerce systemen, Online Marketing en Product Information Management (PIM).

Ondanks het gegeven dat de techniek nog van groot belang is heeft Bluedesk haar visie en werkzaamheden veranderd, van pure “website en webshop bouwer” naar business partner die zijn klanten helpt digitaal te groeien en succesvol te zijn op het E-Commerce speelveld.

Barry Tempelaar, Managing Partner Bluedesk: “De E-Commerce markt is een snelle en dynamische markt, waar vroeger onze klanten kwamen met een opdracht voor het bouwen van een website of webshop zijn bedrijven vandaag de dag vooral op zoek naar een partner die naast het bouwen van de website ook helpt om de producten en diensten online succesvol te kunnen verkopen.

De behoefte naar totale ontzorging op het gebied van “online zakendoen” zet zich in een rap tempo voort. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat Bluedesk zich meer opstelt als partner voor de totale E-Commerce.

Klanten willen bezig zijn met datgene waar zij goed in zijn, hun eigen business zonder zich druk te hoeven maken over de techniek en online-marketing. Met “Commerce as a Service” (CaaS) speelt Bluedesk dan ook in op deze behoefte. CaaS is als het ware een abonnement op een E-Commerce dienstenpakket waarbij alle belangrijke zaken aanwezig zijn zoals: shop/platform, hosting, support, ontwikkelingsuren en natuurlijk online marketing. Voor een vast bedrag per maand weet de klant waar hij aan toe is met een groot scala aan online diensten.

Ook in de komende jaren zal Bluedesk met de markt mee blijven groeien en inspelen op de snel wijzigende behoefte op het gebied van E-Commerce. Het online-kanaal is niet meer weg te denken en E-Commerce oplossingen worden daarin meer en meer bedrijf kritische onderdelen. Businesspartners worden daarom meer dan ooit omarmd maar ook afgerekend op kwaliteit, partnership en aantoonbaar succes. Dat biedt voor ons, blijvend nieuwe kansen!

Ons 25-jarig bestaan, daar zijn we best heel erg trots op! 25 jaar is een lange periode met heel veel herinneringen, uitdagingen en vele mooie momenten. Wij willen dan ook graag al onze collega’s, klanten en partners bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking.

Een 25-jarig jubileum wil je natuurlijk vieren met personeel, klanten, software-partners en andere relaties. Helaas laat de huidige situatie dat nu niet toe en ziet het er naar uit dat wij, in ons 26e levensjaar, het 25-jarig jubileum alsnog groots zullen vieren!

Truckland Case

Truckland

Bluedesk heeft voor het ontwerp en realisatie van de internetsite alsook het intranet gezorgd. Hierbij is gebruik gemaakt van het Dynamicweb CMS.

Ongediertewinkel Case

Ongediertewinkel

Een eenvoudige overstap van Magento1 naar Dynamicweb. Een compleet nieuw CaaS e-commerce platform (2-talig) in 2 maanden!
KOKS Group case

KOKS Group

Bluedesk heeft voor KOKS Group vanuit de bestaande situatie een nieuw platform gebouwd. Samen met JEROME hebben wij de online strategie verdere invulling gegeven.

VARO ENERGY CASE

VARO

Bluedesk heeft voor VARO Energy een nieuwe handelsapplicatie ontwikkeld voor de Benelux, waar vraag en aanbod van brandstoffen bij elkaar worden gebracht.

Nh1816 case

Nh1816 Verzekeringen

Bluedesk heeft voor Nh1816 Verzekeringen de nieuwe corporate website gerealiseerd middels een full-service aanpak.

WorldEmp Case

WorldEmp

Samen met WorldEmp hebben wij binnen twee maanden een compleet nieuw corporate platform gerealiseerd. Bekijk de case.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.