• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
;
Amazon

AMAZON BETREEDT NEDERLAND NU ECHT

Neem contact op

Amazon nu ook voor uw bedrijf

Webwinkel Amazon is momenteel alleen met een e-boekencategorie aanwezig op de Nederlandse markt. Amazon brengt nu aan het daglicht dat er verschillende categorieën zullen worden toegevoegd aan het huidige enkelvoudige assortiment, waaronder ook veel fysieke producten. Door deze gebeurtenis wordt het voor Nederlandse bedrijven aantrekkelijk om hun slag te slaan als partner van Amazon via feedmarketing. Amazon heeft aangekondigd dit kalenderjaar de Nederlandse markt officieel te betreden. 

Klompen

Webgigant Amazon in Nederland

Amazon is internationaal de grootste speler als het gaat om e-commerce. Wereldwijd laat Amazon dan ook andere reuzen in de e-commerce business zoals Ebay, Alibaba en Rakuten achter zich. Amazon was vorig jaar het waardevolste bedrijf ter wereld met een geschatte waarde van 315 miljard dollar. Alleen in Europa waren de MKB-partners van Amazone al verantwoordelijk voor 6.9 miljard euro van de omzet. Nu komt er dus ook een kans voor Nederlandse bedrijven om hun producten in Nederland via Amazone.nl te distribueren.

Alkmaar Stad Waagtoren

JEROME biedt uitkomst

Meer omzet via Amazon

Dit betekent voor alle webwinkels in Nederland dat er een grote concurrent bij komt die al een gevestigde naam heeft. Maar het biedt ook kansen voor webwinkels om de online omzet via Amazon te verhogen. Door middel van feedmarketing kunnen bedrijven nu hun producten aanbieden op Amazon en daarmee het verkoopkanaal verbreden.

Wilt u meer weten over onze Feedmarketing dienst?

partner

Onze experts staan voor u klaar

Aansluiten op Amazon?

Bedrijven kunnen zich vanaf heden al aanmelden om zich te registreren als partner van Amazon. Er is nog geen concrete datum wanneer het voor derden bedrijven mogelijk wordt om hun producten te verkopen via Amazon. Echter wordt er wel gespeculeerd dat eind februari de meest waarschijnlijke periode zal zijn.

Wij helpen u graag

JEROME

Barry Tempelaar - Bluedesk

Vrijblijvend gesprek

JEROME helpt u

JEOME kan u helpen om in te spelen op deze ontwikkeling in de markt. Ons onlinemarketingteam heeft een karrevracht aan expertise als het aankomt op feedmarketing en de gerelateerde online marketingkanalen. U kunt uw online omzet verhogen als u inspeelt op het succes van Amazon, en wij van JEROME weten precies hoe.

Wilt u strategisch omgaan met deze ontwikkeling in de markt en uw feedmarketing zo effectief mogelijk inzetten?  Dan is JEROME uw partner.

 

 

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.