• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar
;
Webwinkel vakdagen

6 tips voor de Webwinkel Vakdagen 2020

Bezoek deze stands en mis niets tijdens de Webwinkel Vakdagen

Nog ruim een week en dan gaan de Webwinkel Vakdagen van start. De beurs is in ruim tien jaar tijd uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en een begrip in de e-commerce wereld. Ook dit jaar worden weer tienduizenden bezoekers verwacht en is het aanbod groot. Bezoekers kunnen zich gratis aanmelden en twee dagen lang inspiratie opdoen bij 280 stands en meer dan 200 lezingen en keynotes volgen. 


Bent u een online ondernemer, wilt u digitaal groeien of heeft u ambitieuze plannen? Dan zijn de Webwinkel Vakdagen het ideale startpunt om in twee dagen tijd veel te leren. Ook dit jaar is het de organisatie gelukt om een gevarieerd en leerzaam programma samen te stellen. Maar, waar moet u beginnen met zo’n groot aanbod? We helpen u graag op weg en hebben een paar pareltjes op een rij gezet. 

1. Bluedesk en Dynamicweb

Inkoppertje natuurlijk, maar ook CAAS is aanwezig op de Webwinkel Vakdagen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, wilt u een paar mooie voorbeelden zien of een kijkje achter de schermen nemen van onze systemen? Kom dan gezellig een kopje koffie drinken bij stand nummer 271!


We laten u graag de nieuwste e-commerce omgevingen zien die we hebben gebouwd.

2. Conversie specialist Martin van Kranenburg

Het is toch wel een van de betere sprekers van de Webwinkel Vakdagen. Conversie specialist Martin van Kranenburg. Hij weet als geen ander hoe we bewust, maar ook onbewust het brein van onze ideale klant kunnen beïnvloeden. Hiervoor hanteert hij een aantal overtuigingstechnieken en een formule die u ook kunt toepassen. Weten hoe dit werkt? Bezoek dan zijn presentatie op woensdag om 16:00 uur in zaal 4. 


Bij zijn keynote wordt topdrukte verwacht, dus het kan zijn dat u misgrijpt. Maar gelukkig hebben we onderaan dit artikel een mooi aanbod voor u meegenomen!

 

JEROME van Bluedesk

3. Online betalen met MultiSafepay

Online aan het ondernemen en benieuwd waar u allemaal rekening mee moet houden als het gaat om digitaal afrekenen? Dan is de presentatie van MultiSafepay zeker een aanrader. Zij zijn expert op het gebied van online betalen en kunnen u helpen met de juiste tools. Op die manier kunnen uw bezoekers altijd snel, veilig en via elk device afrekenen. 


De presentatie Checkout Innovatie is donderdag om 11:00 uur te zien in zaal 11. 

 

4. Conversie optimalisatie met Datatrics

Meer weten over groeien met uw online business en hoe u meer kunt verkopen? Dan is de stand van Datatrics een aanrader, zij zijn expert op het gebied van Conversie Optimalisatie en laten aan de hand van verschillende cases zien hoe ze succesvol een combinatie van overtuigingstechnieken, predictive marketing en marketing automation hebben ingezet. Wij zijn in ieder geval fan van deze partner!

 

De presentatie van Datatrics is op donderdag om 10:30 uur te zien in zaal 7. 

Dynamicweb Premium solution partner

5. Feed marketing met Channable

Datafeed management is voor veel webshops een vast onderdeel van de online marketingmix. Dat is niet zo gek, want wanneer u dit goed inzet kunt u veel meer bezoekers op uw website verwachten. Feed management zorgt ervoor dat bezoekers ook op andere plekken, zoals Google Shopping, altijd het meest recente en beste aanbod van uw website zien. Het is een vorm van online advertising, die gelukkig ook steeds beter geautomatiseerd kan worden. Bijvoorbeeld met de tool van van onze partner Channable. 

 

Wilt u weten hoe dit werkt? Bezoek dan op woensdag, vanaf 13:30 uur, de presentatie van Channable in zaal 11. 

6. IT Outsourcing met WorldEmp

Op zoek naar developers, maar loopt u ook steeds vaker tegen de oververhitte arbeidsmarkt aan? Gaat u aan de slag met een groot project en heeft u tijdelijk expertise nodig? Dan moet u zeker een bezoekje brengen aan de stand van WorldEmp. Zijn zijn gespecialiseerd in het outsourcen van IT talent, vanuit India. Geen producten die worden gebouwd zonder enig zicht op het proces. Geen anonieme ontwikkelaars, maar een collega dedicated voor uw bedrijf en product, continu ‘aanwezig’ in het kantoor via een livestream. 

 

Zien hoe dit werkt? Bezoek dan Worldemp bij stand nummer 300.  

Exclusief: Ontmoet Martin van Kranenburg op 7 februari

Martin gemist tijdens de Webwinkel Vakdagen en staat u voor replatform uitdaging? Dan kunt u altijd nog aansluiten tijdens ons e-commerce event op 7 februari. Dit event staat volledig in het teken van online ondernemen, groeien en meer conversie uit uw website halen. Martin laat ons zien hoe klanten keuzes maken, en hoe u dit op een positieve manier kunt beïnvloeden. 


Wilt u hier bij zijn? Kom dan langs de stand van Bluedesk/Dynamicweb of MultiSafepay en maak kans op het exclusieve golden ticket voor dit event waarvan er slechts een beperkt aantal beschikbaar is.

 

Barry Tempelaar - Bluedesk

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over de Webwinkel Vakdagen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

 

Neem contact op
Naar boven