• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

HET FULL-SERVICE MARKETINGBUREAU IN ALKMAAR

Bluedesk is hét full-service marketingbrueau in Alkmaar. We bedenken, ontwerpen, bouwen én vermarkten converterende e-Commerce solutions. Vanuit een full-service aanpak zorgen onze marketeers, UX designers en webdevelopers voor uw online succes. Vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie. Samen met uw eigen team. Iedere dag weer. Dat noemen wij full-service partnership. Lees hieronder meer over hét marketingbureau van Alkmaar!

GEWOON VANUIT ALKMAAR

Vanuit Alkmaar opereren we in de landelijke top van internetbureaus. Ons track record onderstreept dat!

We weten waar we goed in zijn en helpen daarom vooral grotere MKB bedrijven. Maar ook internationale merken en kleine ambitieuze start-ups met serieuze plannen weten ons internetbureau te vinden.

Marketingbureau Alkmaar

MARKETINGBUREAU MET 25 JAAR ERVARING

Wat betreft design en techniek staan we als Alkmaars marketingbureau met meer dan 25 jaar ervaring garant voor kwaliteit. Met onze e-Marketing diensten (o.a. zoekmachine marketing, social media marketing en e-mail marketing) zorgen we voor de allerbeste conversie. Dat doen we onder de naam 'JEROME van Bluedesk'. 

Onze oplossingen zijn gebaseerd op krachtige standaard platformen op het gebied van e-Commerce, e-Marketing, PIM en content management. Wij geloven in sterke merken en zijn als gecertificeerd partner verbonden aan diverse online product leveranciers. Wij excelleren daarbij op integratie vraagstukken en omnichannel architecturen.

Ontdek onze expertise

Geïnteresseerd in online marketing ondersteuning?

Ontwikkeling Alkmaar prachtstad

ONTWIKKELING PORTALSITE ALKMAAR

In 2011 hebben Stichting Promotie Alkmaar, Raadhuis en internetbureau Bluedesk de handen in één geslagen om een nieuwe portalsite voor Alkmaar Marketing te realiseren.

Middels de opgezette online strategie en het nieuwe stadsportaal moet Alkmaar gezien worden als de leukste (winkel)stad in de regio en Noord Holland en als één van de leukste steden van Nederland.

Tevens is er een evenementen database ontwikkeld die de bezoeker moet helpen om alle evenementen in en rondom Alkmaar te kunnen raadplegen. Bezoekers kunnen gemakkelijk leuke evenementen uitkiezen en hiervan een lijst samenstellen en uitprinten.

Alkmaars ontzet

BETROKKEN BIJ ALKMAARS ONTZET

Rond en op 8 oktober vieren alle Alkmaarders de overwinning in 1573 op de Spaanse overheerser. Herdacht wordt dat Alkmaar op 8 October ontzet werd. De festiviteiten staan elk jaar in het teken van herdenken en vieren.

De 8october vereniging is in 2015 met een nieuwe website live gegaan. De responsive website is volledig door Bluedesk gerealiseerd. Ieder bezoeker kan nu eenvoudig vanaf elk apparaat de website bekijken, het programma opzoeken, zich aanmelden als lid en op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Alkmaar ontzet viering. Daarnaast kunnen bedrijven zich eenvoudig aanmelden als sponsor en zich officieel kenmerken als buurtwachter torenwachter, poortwachter of schildwachter.

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor jou kan betekenen? 

AL JAREN VERBONDEN MET DE STAD ALKMAAR

Marketingbureau Bluedesk is al jaren verbonden met de stad Alkmaar. Eerst vanaf de Bloemaertlaan, en nu vanaf de Rogier van der Weydestraat. Een locatie met uitzicht over de prachtige oude stad van Alkmaar en de duinen van Bergen, Schoorl en Egmond. Een geweldige plek vol inspiratie! Ook veel Alkmaarse bedrijven weten de weg naar Bluedesk te vinden. Zo werken wij onder andere aan online succes voor Alkmaar Prachtstad, de Vestibule en het Clusius College.

ONZE LOCATIE IN ALKMAAR

We hebben alle contactinformatie voor je overzichtelijk gemaakt, zodat je ons eenvoudig kunt vinden en bereiken!

Rogier van der Weydestraat 8, 1817 MJ Alkmaar
+31 (0)72 5200310
info@bluedesk.nl
www.bluedesk.nl
KvK nummer: 37073610

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.