Marketing
bureau Alkmaar

bluedesk is het full-service marketingbrueau in Alkmaar.

We bedenken, ontwerpen, bouwen én vermarkten converterende E-Commerce oplossingen.

Vanuit een full-service aanpak zorgen onze marketeers, UX designers en webdevelopers voor uw online succes. Vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie. Samen met uw eigen team, iedere dag weer. Dat noemen wij full-service partnership.

Bent u op zoek naar een marketingbureau in Alkmaar? Bij bluedesk bent u op het juiste adres.

JEROME van bluedesk

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. Met JEROME van bluedesk als marketinglabel zorgen we voor uw online groei.

Meer conversie. Meer omzet.

JEROME is een team vol online marketing specialisten. Wij zorgen voor online groei voor diverse toffe bedrijven en zetten dié kanalen in die relevant zijn voor onze klant.

Vaste prijs per maand

JEROME is een verlengstuk van uw organisatie. Voor een vaste prijs per maand beschikt u over een volledig marketingteam met alle online specialisaties.

Meer dan 28 jaar ervaring

Gewoon vanuit Alkmaar

Vanuit Alkmaar opereert bluedesk in de landelijke top van internetbureaus. Ons track record onderstreept dat!

We weten waar we goed in zijn en helpen daarom vooral grotere MKB bedrijven. Maar ook internationale merken en kleine ambitieuze start-ups met serieuze plannen weten ons internetbureau te vinden.

Marketingbureau bluedesk is al jaren verbonden met de stad Alkmaar. Eerst vanaf de Bloemaertlaan, en nu vanaf de Rogier van der Weydestraat. Een locatie met uitzicht over de prachtige oude stad van Alkmaar en de duinen van Bergen, Schoorl en Egmond. Een geweldige plek vol inspiratie! Ook veel Alkmaarse bedrijven weten de weg naar bluedesk te vinden.

8october vereniging

De 8october vereniging is in 2015 met een nieuwe website live gegaan. De responsive website is volledig door bluedesk gerealiseerd.

Iedere bezoeker kan nu eenvoudig het programma opzoeken, zich aanmelden als lid en op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

  Alkmaar Marketing

  In 2011 hebben Alkmaar Marketing en bluedesk de handen in één geslagen om een nieuwe portalsite voor Alkmaar Marketing te realiseren.

  Tevens is er een evenementen database ontwikkeld die de bezoeker moet helpen om alle evenementen in en rondom Alkmaar te kunnen raadplegen.

  FIP Gold padeltoernooi

  Bluedesk heeft als trotse online hoofdpartner de website van het eerste FIP Gold padeltoernooi in Nederland gerealiseerd.

   B2B marketing

   bluedesk heeft een B2B platform voor u opgeleverd en nu wilt u meer websiteverkeer, leads en omzet realiseren. De concurrentie op de B2B markt is groter dan ooit! Schakel JEROME in voor een effectieve B2B marketingstrategie!

   E-mailmarketing

   Het door bluedesk gerealiseerde platform biedt u uitgebreide e-mailmarketing mogelijkheden. Een krachtig marketingkanaal om eenvoudig en doeltreffend nieuwe én bestaande klanten te bereiken. JEROME zorgt voor converterende e-mailcampagnes.

   Conversieoptimalisatie

   JEROME zorgt ervoor dat uw door bluedesk gerealiseerde website optimaal is ingericht, zodat uw bezoekers converteren en u optimaal rendement uit uw websitebezoekers haalt.

   Zoekmachine adverteren (SEA)

   U bent trots op uw nieuwe platform en bent klaar voor meer leads en verkopen. JEROME is expert op het gebied van zoekmachine adverteren. Zij helpen u met het creëren, monitoren en bijsturen van uw Google Ads en Bing Ads campagnes.

   Zoekmachine optimalisatie (SEO)

   Uw nieuwe website ook hoog in de zoekmachines laten scoren? JEROME gaat graag aan de slag om uw, door bluedesk gerealiseerde, website hoger te laten scoren in de zoekmachines. Met als doel om potentiële klanten voor uw website te laten kiezen.

   Feedmarketing

   Bij feedmarketing wordt uw productdatabase automatisch doorgezet naar diverse verkoopplatformen en vergelijkingssites. Om goede resultaten te halen is een optimale feed voor de diverse platformen cruciaal. JEROME verzorgt dit voor u.

   Social media marketing

   Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van uw klant. JEROME behaalt meer resultaat via social media marketing voor uw business. De social media specialisten weten als geen ander hoe ze uw doelgroep kunnen bereiken via social media platformen.

   Customer Journey

   Een goede online experience van de klant is van essentieel belang om meer omzet te genereren. Om bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten te werven moet de customer journey op uw website optimaal zijn. JEROME kan u daar perfect bij helpen.

   Volledig online spectrum

   Onze oplossingen zijn gebaseerd op krachtige standaard platformen op het gebied van E-CommerceOnline MarketingPIM en content management.

   Wij geloven in sterke merken en zijn als gecertificeerd partner verbonden aan diverse online product leveranciers. Wij excelleren daarbij op integratievraagstukken en omnichannel architecturen.

   Naar boven