MailPlus partner

MailPlus maakt het mogelijk om eenvoudig je e-mail marketing campagnes te beheren.  MailPlus heeft een breed scala aan e-mail marketing oplossingen met diverse integratie mogelijkheden. Bluedesk is trotse partner van MailPlus.

Software voor e-mail marketing

MailPlus is een handige marketing software waarmee je in staat bent om je eigen professionele e-mail marketing campagne op te zetten. MailPlus is geschikt voor zowel e-mail nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes, SMS, landingspagina’s en automatische multichannel campagnes.

Met de software van MailPlus kun je met een geavanceerde marketing campagne geweldige resultaten willen behalen. Mocht je hulp nodig hebben met je campagne dan staan wij als MailPlus partner graag voor je klaar!

MailPlus partner
MailPlus E-mail marketing software

Integratie met je systemen

Onze e-mail marketing specialisten kunnen MailPlus koppelen met je huidige CRM-systeem of e-Commerce platform. MailPlus biedt onder andere koppelingen met WordPress en Magento (1 & 2). Hierdoor kun je jouw klantgegevens gebruiken om je marketingcampagnes te targetten. Daarnaast kun je ook je mailingbestand importeren zodat je bijvoorbeeld selecties kunt maken. Bovendien is het mogelijk om een remarketing campagne op te zetten afgestemd op het gedrag van de bezoeker.

BLUEDESK ALS JOUW MAILPLUS PARTNER

Gecertificeerd MailPlus Partner
Voordelige tarieven
Vast aanspreekpunt

Neem contact met ons op


Wil je meer weten over MailPlus? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310[recaptcha size: compact]