Magento partner

Bent u toe aan een nieuw e-Commerce platform en wilt u die in de toekomst eenvoudig kunnen uitbreiden? Dan is een Magento e-Commerce platform van Magento Partner Bluedesk de ideale oplossing. Magento is ‘s werelds meest populaire e-Commerce platform en wordt door veel van onze klanten ingezet.

Magento’s e-Commerce platform geeft u de juiste tools om meer bezoekers te trekken, meer producten te verkopen en een beter resultaat te boeken. Ons team van e-Commerce en Magento specialisten heeft alle ervaring om ook van uw e-Commerce platform een succes te maken. Of dat nou een B2C (consumenten) e-Commerce platform of B2B (zakelijke) e-Commerce platform is.

Magento Community & Enterprise

Bluedesk heeft als Magento Partner ervaring met zowel de Magento Community Edition als de Magento Enterprise Edition. Daarnaast zijn wij in staat om een Magento 2 webshop te ontwikkelen. Maar wat u ook inzet: met Magento heeft u een professioneel e-Commerce platform met optimale flexibiliteit. En mocht u functionaliteit missen in uw Magento platform, dan is deze eenvoudig toe te voegen met de vele beschikbare extensies.

Magento platform Partner

Magento-webshop

Integreren en koppelen

Als echte e-Commerce partner zijn wij zeer goed in staat om Magento platform te koppelen en integreren met andere systemen. We deden het al voor vele andere ondernemingen. Van ambitieuze start-up tot gearriveerde multinationals: we lieten er velen profiteren van de kracht van een Magento e-Commerce platform.

e-Marketing mogelijkheden

Magento is van nature zeer goed vindbaar in Google (SEO vriendelijk). Zo trekt u snel relevante bezoekers om deze op uw e-Commerce platform (webshop) te laten converteren. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden, denk aan een Google Shopping feed, Universal Analytics, Google Enhanced e-Commerce en Google Tag Manager beschikbaar voor Magento. Uiteraard staan onze online marketing specialisten daarbij klaar om u te helpen met het behalen van online succes! Zij kennen alle e-Marketing tricks en trucs en zijn bovendien zeer goed thuis in Magento.

Magento-parnter

Magento Frontend Developer certificaat

Gecertificeerde Magento specialisten

Onze jarenlange ervaring met Magento zorgt ervoor dat we zo goed als elke e-Commerce oplossing met Magento kunnen realiseren. Daarnaast wordt de kennis van onze specialisten regelmatig getoetst middels diverse officiële examens. Als u dus voor ons als Magento partner kiest, kunt u er op vertrouwen dat u kiest voor kwaliteit.

Magento 2

Magento 2 geeft u de juiste tools om meer bezoekers te trekken, meer producten te verkopen en een beter resultaat te boeken. Ons team van Magento specialisten heeft alle ervaring om van uw e-Commerce platform een succes te maken. Of dat nou een B2C (consumenten) e-Commerce platform of B2B (zakelijke) e-Commerce platform is.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Magento 2?

magento-2-e-commerce-platofrm

BLUEDESK ALS UW MAGENTO PARTNER

Winnaar Meet Magento Award 2015
Gecertificeerd Magento Partner
Vast aanspreekpunt
Full-service aanpak
Bewezen track record in diverse branches
Uniek partnership met onze klanten

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over Magento? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct 072-5200310