Rapid Application Building (8x sneller)

Betty Blocks is een Rapid Application Builder – Platform als een Service (aPaaS) waarmee u professionele zakelijke toepassingen kunt bouwen zonder te programmeren. Sleep en klik om de bedrijfssoftware te ontwerpen die u wilt. Of het nu een CRM-oplossing of een uitgebreide toepassing is met koppelingen (webservices) naar andere systemen, met Betty Blocks bouw je het, sneller, beter en makkelijker dan ooit tevoren!

Rapid Application Development (RAD – aPaaS)

Betty Blocks is een rapid application development platform waarmee je eenvoudig bedrijfsapplicaties kunt bouwen. Door velden te selecteren en functionaliteit aan toe te wijzen bouw je een bedrijfsapplicatie zonder te programmeren. Als de applicatie klaar is wordt deze op het (aPaas) platform gehost en heb je geen zorgen over het beheer van de hardware, software en beveiliging. Met een rapid application development platform ontwikkel je applicaties sneller en beter dan ooit tevoren.

Focus op uw processen

Heeft u één of meerdere databases (b.v. Microsoft Access), Excel bestanden of verschillende medewerkers die deze bestanden onderling naar elkaar versturen en bewerken (de z.g.n. “laatste versie”), vraagt u zich ook af of dit wel de meest actuele informatie is waarmee gewerkt wordt? Als u deze situatie herkent, dan is het tijd om met Bluedesk contact op te nemen om deze “los zand” situatie op snelle wijze onder te brengen op het online Betty Blocks platform. Bestaande databases (MS-SQL / MySql / Oracle / SAP) integreren? Legacy systemen ontsluiten?  Betty Blocks biedt u deze mogelijkheden en ontsluit deze gegevens snel t.b.v. uw nieuwe applicatie. Vraag een demo aan en kijk naar de echte kracht van het Betty Blocks aPaaS platform.

Workflows & Processen

Uitgebreide workflows maken het Betty Blocks aPaas platform tot een krachtige “business application builder” die in staat is complexe processen te bouwen met deze technologie. Kijkt u eens naar het voorbeeld van Mijn Eigen Marktplaats. Voor deze klant heeft Bluedesk een business proces ontworpen en gebouwd waarbinnen Betty Blocks het hart vormt van de processing. Logistiek, inkoop, kassatransacties, handscanners, Rabo bankkoppeling en de Exact boekhouding is volledige ontwikkeld m.b.v. het Betty Blocks aPaaS platform. Een selectie van de producten wordt online aangeboden d.m.v. een Magento webshop. Kijk voor een korte case beschrijving op “Mijn EigenMarktplaats”.

Gartner Enterprise aPaaS Magic Quadrant

Betty Blocks is opgenomen in het “Gartner Enterprise hpaPaaS Magic Quadrant 2017, deze erkenning is dan ook niet onbelangrijk want een gerenommeerd instituut als Gartner neemt alleen de serieuze marktspelers op in zijn overzichten. Bluedesk onderkent als online specialist de kracht van dit platform en heeft zich dan ook in 2015 al aangesloten als ontwikkel- en integratiepartner van Betty Blocks en helpt u snel verder met het verbeteren en vereenvoudigen van uw processen en applicaties.

Kenmerken van Betty Blocks

 • Ontwikkelen op business niveau
 • Intuitief in het gebruik
 • Snel een backoffice applicatie 100% online
 • Gestandaardiseerde integraties
 • Multi device direct online
 • Sandboxing (Dev-Test-Acc.-Prod)
 • Optimaal beveiligd
 • Templates / Filters / Zoeken / Notificaties / Gebruikers rechten
 • Workflows
 • Backups automatisch geregeld
 • Geen hardware investering

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over Betty Blocks en het snel ontwikkelen van applicaties? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310