Uw full-service internetbureau in Noord-Holland

Bluedesk is hét full-service internetbureau in Noord-Holland. Wij bedenken, ontwerpen, bouwen én vermarkten converterende e-Commerce solutions. Vanuit een full-service aanpak zorgen onze marketeers, UX designers en webdevelopers voor uw online succes. U kunt bij ons terecht vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie van het eindproduct. Bij Bluedesk werkt u samen met uw eigen team om zo een optimaal product te realiseren. Dat noemen wij full-service partnership!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan hieronder meer over onze ervaring en projecten.

Hét internetbureau in Noord-Holland

Wat betreft design en techniek staan we als internetbureau, met meer dan 20 jaar ervaring, garant voor kwaliteit. Met onze e-Marketing diensten (zoekmachine marketing, social media marketing en e-mail marketing) zorgen we voor de allerbeste conversie. Met onze conversie optimalisatie dienst kijken we naar verbeterpunten van uw website en komen we met concrete aanbevelingen om uw conversiepercentage te verhogen.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op krachtige standaard platformen op het gebied van e-Commerce, e-Marketing, PIM en content management. Wij geloven in sterke merken en zijn als gecertificeerd partner verbonden aan diverse online product leveranciers.

Internetbureau Alkmaar
Nieuwe website Truckland

Converterende e-Commerce platformen

Bij Bluedesk maken we converterende e-Commerce platformen die bijdragen aan uw online succes. De basis van uw platform zetten we op met sterke e-commerce platformen zoals Magento en Dynamicweb. Wij weten deze als geen ander op maat in te richten en te integreren met uw andere systemen, zoals financiële pakketten, payment providers en logistieke oplossingen. De afgelopen jaren hebben we alles wel een keer gezien, gekoppeld en aan het werk gekregen. Zo bouwen we niet alleen een mooi, maar ook een zeer efficiënt e-Commerce platform voor u.

Vanuit een full-service aanpak realiseren en optimaliseren wij elke denkbare e-Commerce platform. Het succes van onze klanten – en de klant van onze klanten – staat daarbij altijd centraal en is de voedingsbodem voor onze drive en passie bij het realiseren en optimaliseren van uw platform. Of die nu op de zakelijke markt (B2B) is gericht of op de consumentmarkt (B2C). Of op beide (B2B2C).

Maatwerk applicaties en integratie oplossingen

Heeft u specifieke wensen voor uw e-Commerce platform? Dan is er niet altijd een standaard oplossing of applicatie beschikbaar. Bij Bluedesk draaien we onze hand hier niet voor om. Met maatwerk applicaties zorgt u dat software beter aansluit bij uw bedrijfsprocessen.

Ons development team heeft jarenlange ervaring in het realiseren van maatwerk applicaties die gebaseerd zijn op internet, Microsoft en PHP technologie. Al onze seniors zijn gecertificeerd op hun eigen specialisatie. Zo borgen we de kwaliteit die u nodig heeft om met uw maatwerk applicatie succesvol te kunnen zijn.

Wij weten als geen ander hoe u dit soort grote maatwerk projecten organiseert.

Ricoh-screens
Internetbureau Alkmaar

Gewoon vanuit Alkmaar

Vanuit Alkmaar opereren we in de landelijke top van internetbureaus. Ons track record onderstreept dat! We weten waar we goed in zijn en helpen daarom vooral grotere MKB bedrijven. Maar ook internationale merken en kleine ambitieuze start-ups met serieuze plannen weten ons internetbureau te vinden.

WIJ OVERTUIGEN U GRAAG

Internetbureau met meer dan 20 jaar ervaring
Bewezen track record in diverse branches
Oplossingen gebaseerd op krachtige platformen
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening