HOE WERKEN WIJ?

Om future-proof te zijn en disruptie voor te blijven moet je bedrijf digitaal groeien. Integratie van je digitale marketing, -verkoop, en -service kanalen (met touchpoints zoals je website, webshop en app) met je digitale back-office (zoals ERP en CRM systemen) is daarbij essentieel om flexibel, betrouwbaar, effectief en succesvol te zijn. Daar geloven we in. En daar zetten we op in bij al onze klanten. Want alleen zo wordt business e-business.

PARTNERSHIP

Bluedesk is je partner in (e)business. Samen werken we aan de digitale groei van je bedrijf. Dit uit zich in trainingen, support, online optimalisatie en doorontwikkeling van het online platform.

Lees meer

EEN PROJECT BIJ BLUEDESK

Onze projecten doorlopen allemaal verschillende fases. Elk project is uniek maar met alle projecten doorlopen wij een aantal essentiële fases met al onze klanten.

Lees meer

NIEUWE PROJECTEN

Dagelijks werken wij aan de digitale groei van onze klanten. Nieuwe klanten helpen wij op weg door het online/offline landschap goed in kaart te brengen en af te zetten tegenover de online mogelijkheden.

Lees meer

BLOG

Wij houden onze klanten graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Regelmatig geven wij tips en trucs om het maximale uit jouw online business te halen.

Lees meer

NIEUWS

Bij Bluedesk zitten we nooit stil! Wij vertellen je graag waar de dagelijks mee bezig zijn en wat wij doen om online succes te realiseren voor onze klanten.

Lees meer

KENNISSESSIES

Met onze workshops haal jij het maximale uit jouw online business. Middels deze trainingen inspireren en informeren wij onze klanten om het dagelijks digitaal te groeien.

Lees meer

WIJ OVERTUIGEN JE GRAAG

Meer dan 22 jaar ervaring
E-business specialist
Oplossingen o.b.v. krachtige platformen
Integratie expert
Uniek partnership met onze klanten
Resultaat gericht

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT