E-mail marketing

Met het nog altijd zeer krachtige e-mail marketing kanaal bereikt u eenvoudig en doeltreffend nieuwe én bestaande klanten. Onze e-mail marketing specialisten zorgen samen met u voor goed converterende e-mail campagnes op het gebied van o.a. conversie optimalisatie, service en klantenbinding.

Jarenlange ervaring

Elke soort e-mailing is bij ons mogelijk. Wij hebben namelijk al jarenlange ervaring op het gebied van e-mail marketing. Of het nu gaat om een eenmalige actiemailing of een wekelijkse nieuwsbrief die aan bepaalde segmentatie eisen moet voldoen. En ook voor effectieve e-mail strategieën rondom uw webshop draaien we onze hand niet om. Niet voor niets zijn wij al jaren lang dé e-mail partner van onder andere GAMMA en Karwei.

Bluedesk is partner van verschillende gerenommeerde e-mail marketing platformen. Onze specialisten helpen u graag met het kiezen van het platform dat het beste bij uw situatie past.

E-mail marketing diensten KARWEI campagnesite
Copernica Partner

Copernica partner

Wij zijn partner van Copernica, één van de beste e-mail marketing software leveranciers van Nederland. Door onze nauwe samenwerking en goed getrainde e-mail marketeers zijn wij tot bijna alles in staat als het gaat om e-mail marketing resultaten.

Onze aanpak is gebaseerd op profielverrijking, database optimalisatie, doelgroep targeting en conversie. Dit doen wij samen met Copernica. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat van uw e-mail campagnes.

MailPlus Partner

Bluedesk is tevens partner van MailPlus. De software van MailPlus is geschikt voor zowel e-mail nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes, SMS, landingspagina’s en automatische multichannel campagnes. MailPlus biedt diverse integratie mogelijkheden met onder andere WordPress en Magento.

MailPlus Partner

Mailchimp specialist

Wilt u graag e-mail marketing bedrijven op een wat kleinere schaal? Ook dan zijn wij uw e-mail partner! Naast Copernica werken wij namelijk ook met MailChimp, een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u tot wel 2000 leden gratis online nieuwsbrieven kunt versturen.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van Mailchimp? Neem dan contact op met een van onze e-mail marketing specialisten.

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over e-mail marketing? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct 072-5200310