Conversie optimalisatie

U wilt snel online resultaten behalen? Uw bezoek is er, maar de conversie blijft achter? Uw bestaande conversiepercentage is niet naar wens? Dan bent u op zoek naar een specialist in conversie optimalisatie. Bluedesk is hierbij uw partner.

Testen en advisering

Bluedesk streeft ernaar om, middels de conversie optimalisatie dienst, de conversie te verhogen op uw e-Commerce platform en/of website. Onze conversie specialisten kunnen u, na een goede en intensieve testperiode, goede adviezen geven om de conversie te verhogen.

Conversies
VWO partner

Focus op resultaat

Het trekken van relevante bezoekers is belangrijk, maar nog belangrijker is de daadwerkelijke conversie. Daarom kijken onze conversie specialisten naar mogelijke verbeterpunten in uw website of webshop. Zo halen we het meest optimale resultaat voor u.

Onze conversiespecialisten zullen op basis van data, eigen kennis en ervaring een aantal aandachtspunten aankaarten die interessant zijn om te testen. De aandachtspunten van onze conversiespecialisten worden uiteindelijk uitgebreid getest met Visual Website Optimizer of Optimizely.

Doeltreffende aanpak

Visual Website Optimizer en Optimizely zijn gebruiksvriendelijke software tools met ingebouwde testen als: A/B testen, multivariate testen, gedragstesten, heatmaps, gebruiksvriendelijk en omzet tracking en meer. Onze CRO dienst in een notendop:

  1. Analyse van de huidige conversie op de website
  2. Hypothese met daarin de mogelijke variaties die getest zullen worden.
  3. Testen van de opgestelde hypothese
  4. Rapportage van de resultaten na afloop van de testperiode
  5. Advies m.b.t. de implementatie van de conversie verbeterpunten
  6. Implementatie van vastgestelde verbeterpunten

Na een testperiode worden de resultaten geanalyseerd door onze conversie specialisten en voorgelegd aan u. Hierin wordt een advies gegeven welke conversie verbeterpunten het beste uitgevoerd kunnen worden om het conversiepercentage en de ROI te laten stijgen.

Ab testen

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over conversie optimalisatie? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct 072-5200310