e-Marketing gericht op conversie

Strategie en Concept

Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. E-marketing is daarom volledig geïntegreerd in onze full-service aanpak. Vanaf het eerste contactmoment zijn onze online marketeers betrokken. En zij blijven dat ook. Zo werken we samen met u aan het online succes van uw onderneming.

Warmgarant-screens
e-Marketing diensten Google Analytics

Zoekmachine marketing

Ons online marketing team zorgt dat u optimaal vindbaar bent in zoekmachines. Met onze zoekmachine marketing diensten, zoals Zoekmachine optimalisatie (SEO) en Zoekmachine adverteren (SEA), zorgen we ervoor dat u gevonden wordt door uw doelgroep.

Social media marketing

Social media marketing zorgt voor uw naamsbekendheid en merkbeleving. Onze online marketeers weten als geen ander hoe u de interactie metuw doelgroep aan moet gaan. Ook voor u vindbaarheid in zoekmachines kunnen sociale media een belangrijke rol spelen. Wij weten hoe. Onze specialisten zorgen er voor dat sociale media voor u gaan werken!

e-Marketingdiensten Nh1816
E-mail marketing diensten KARWEI campagnesite

E-mail marketing

Met het nog altijd zeer krachtige e-mail marketing kanaal bereikt u eenvoudig en doeltreffend nieuwe én bestaande klanten. Onze e-mail marketing specialisten zorgen samen met u voor goed converterende email campagnes op het gebied van o.a. conversie optimalisatie, service en klantenbinding.

Hoewel we onze verzekeringsproducten niet online verkopen is onze website een belangrijk middel in onze klantgerichte marktbenadering. Bluedesk heeft voor Nh1816 Verzekeringen een krachtige website met passende CMS opgeleverd. Hiermee zijn we in staat om onze relaties en verzekerden optimaal en flexibel van informatie te voorzien. Met de integratie van onze Stichting Goede Doelen Nh1816 is bovendien onze maatschappelijke betrokkenheid optimaal zichtbaar.

Janwillem SwartManager Marketing & Communicatie Nh1816 Nh1816 Verzekeringen

Full-service internetbureau Bluedesk heeft Altijd Handig Horeca op de juiste wijze op de digitale snelweg van het internet gezet. Middels Dynamicweb® is er een e-commerce platform gerealiseerd waarmee Altijd Handig Horeca op positieve wijze onderscheidt van de concurrentie. Via het online-marketing abonnement verwachten wij onze vindbaarheid en succes van de webshop verder te optimaliseren.

Arjan BrammerDirecteur Altijd Handig Horeca

Bluedesk heeft voor Warentuin het e-commerce platform gerealiseerd en ondersteunt bij de online marketing. Inmiddels verkoopt Warentuin meer dan 18.000 producten online.

Jeroen LindeDirecteur Warentuin

Met de hulp van Bluedesk hebben wij een website welke klaar is voor de toekomst. De adviezen en hun technische kennis hebben ervoor gezorgd dat wij nog beter worden gevonden via Google, waardoor wij nog meer ondernemers kunnen coachen en adviseren.

Marco VetDirecteur VANDERLAANGROEP

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over onze e-Marketing diensten? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct 072-5200310