B2C e-Commerce

Al jaren groeit de omzet binnen de B2C e-Commerce branche, en flink ook. Ook in het eerste kwartaal van 2015 zien pure B2C e-Commerce platformen weer hogere omzetten dan vorig jaar, maar de grootste groei zit hem in de multi-channelers. Multi-channelers zijn merken die zowel online als fysiek een verkooppunt hebben. De online omzet van deze multi-channelers steeg in het eerst kwartaal van 2015 gemiddeld met 23,5 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Bij merken die alleen online actief zijn lag dit percentage net onder de 15%. Over heel 2015 gaven consumenten in Nederland 16,1% meer uit dan in het jaar 2014. Hiermee steeg de totale online omzet naar een bedrag van 16,06 miljard euro. Hiervan ging voor het eerst het grootste deel (8,41 miljard) op aan producten. Diensten vertegenwoordigden een totaal van 7,66 miljard euro. En deze groeicijfers gelden niet alleen voor dit jaar, e-Commerce vormt nu namelijk pas 7% van de totale omzet van de detailhandel! Dit percentage zal in de toekomst nog flink gaan toenemen.

OORZAKEN GROEI B2C E-COMMERCE

In vergelijking tot fysieke winkels kunnen consumenten (met een internetverbinding) via een e-Commerce platform altijd en overal winkelen, en vanaf elk device. Hierdoor is winkelen niet meer plaatsgebonden, en ook niet meer tijdsgebonden. Wanneer winkels ’s avonds gesloten zijn, rinkelt de kassa van veel e-Commerce platformen. Daarnaast kent online winkelen nog meer voordelen, het is transparant, efficiënt en het aanbod aan producten is vaak veel groter. Wilt u ook de overstap maken naar een professioneel B2C e-Commerce platform? Dan is Bluedesk uw partner!

bd_website__portfolio_fietsenconcurrent2_01

b2c-e-commerce-platform-parts-repair

KOPPELING MET BESTAANDE SYSTEMEN

Uiteraard zorgen we ook voor een efficiënte integratie met uw bestaande (CRM, financiële, logistieke en andere) systemen. En wij configureren de best passende payment provider binnen uw online bestel- en betaalproces. Na oplevering nemen onze online marketing- en support teams u graag bij de hand om samen het maximale uit uw B2C e-Commerce platform te halen!

Als e-Commerce partner bouwen wij samen met u aan online succes, zoals wij met al onze klanten doen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en weten wat een succesvol B2C e-Commerce platform nodig heeft. Niet voor niets is een recente case van ons, Fietsenconcurrent.nl, zeer succesvol ontvangen binnen de markt en gewaardeerd met een Meet Magento Award 2015. Bekijk hier al onze cases.

Uw B2C e-Commerce partner

Als ondernemer, MKB’er of als groot bedrijf wilt u met uw B2C e-Commerce platform een maximaal resultaat behalen, en het liefst zo snel mogelijk. Dat is nu precies onze drive bij het realiseren van uw B2C e-Commerce platform! En dit doen wij uiteraard vanuit een zeer solide basis, wij maken gebruik van standaard e-Commerce platformen zoals Magento en Dynamicweb.

Iedere e-Commerce specialist die bij ons aan uw platform werkt – of het nu om strategie, design, development of conversieoptimalisatie gaat – zal het online succes van uw webshop centraal stellen. Wij halen namelijk net als u energie uit het zien van geplaatste bestellingen. Voordat het komt tot bestellingen zult u uw consumenten moeten weten te bereiken. Zij bevinden zich tegenwoordig overal (desktop, tablet en mobiel) en zijn op ieder tijdstip actief. Hoe bereikt u deze consumenten en zorgt u ervoor dat zij een bestelling bij u plaatsen? Onze e-Commerce specialisten denken responsive en acteren multi-channel. Wij bespreken graag met u wat dit voor uw webshop omzet kan betekenen.

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) B2C e-Commerce platform? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct 072-5200310