Converterende e-commerce oplossingen

Converterende e-commerce oplossingen die bijdragen aan digitale groei en online succes, daar zorgen onze e-commerce specialisten voor. Vanuit een integrale aanpak realiseren en optimaliseren wij uw e-commerce kanalen. Het succes van onze klanten – en de klant van onze klanten – staat daarbij altijd centraal en is de voedingsbodem voor onze drive en passie bij het realiseren en optimaliseren van e-commerce oplossing. Of die nu op de zakelijke markt (B2B) is gericht of op de consumentmarkt (B2C). Of op beide (B2B2C).

Sterke e-Commerce platformen, Sterke partners

De basis van uw commerce omgeving baseren wij op bewezen platformen met een grote installed-base zoals Dynamicweb. Als geen ander weten wij deze in te richten en te integreren met uw ERP, CRM, PIM of financiële systeem, payment providers en logistieke oplossingen. In de ruim 22 jaar die Bluedesk actief is hebben wij vele systemen gekoppeld en gezorgd dat deze als één bedrijfsketen optimaal kunnen renderen met de e-Commerce platformen. Zo bouwen we niet alleen mooie, maar ook een zeer efficiënt e-Commerce platformen voor u.

Integratie specialist Dynamicweb e-commerce
PIM software
Online succes dashboard e-commerce

Online succes behalen in E-commerce

Na oplevering blijven we met ons marketingteam actief betrokken met zoekmachinemarketing (voor kwalitatieve bezoekers), social media marketing (voor merkbeleving) en email marketing (voor upsell en retentie). Zo werken wij samen met u aan het online succes van uw webshop.

Door de jaren heen ben ik een echte Bluedesk man geworden. Samen met Bluedesk zijn wij klaar om van Fietsenconcurrent.nl een succes te maken.

Edwin GroenDirecteur Fietsenconcurrent.nl

Bluedesk heeft voor Warentuin het e-commerce platform gerealiseerd en ondersteunt bij de online marketing. Inmiddels verkoopt Warentuin meer dan 18.000 producten online.

Jeroen LindeDirecteur Warentuin.nl

Bluedesk heeft voor Bejo krachtige e-Commerce platformen gecreëerd voor de professionele ’biologische' teler binnen West-Europa en gelinkt naar ons eigen Navision-ordersysteem. Sinds de oplevering werken wij nauw samen met het support team. Een prettige en goede samenwerking.

Jurgen van BaarPR & Design Bejo Zaden

Neem contact met ons op


Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw (toekomstige) e-Commerce platform? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct 072-5200310