Converterende e-Commerce platformen

Converterende e-Commerce platformen die bijdragen aan uw online succes, daar zorgt ons dreamteam van e-Commerce specialisten voor. Vanuit een full-service aanpak realiseren en optimaliseren wij elke denkbare e-Commerce platform. Het succes van onze klanten – en de klant van onze klanten – staat daarbij altijd centraal en is de voedingsbodem voor onze drive en passie bij het realiseren en optimaliseren van uw platform. Of die nu op de zakelijke markt (B2B) is gericht of op de consumentmarkt (B2C). Of op beide (B2B2C).

Magento en Dynamicweb

De basis van uw platform zetten we op met sterke e-commerce platformen zoals Magento partner en Dynamicweb partner. Als geen ander weten we deze op maat in te richten en te integreren met uw andere systemen, zoals financiële pakketten, payment providers en logistieke oplossingen. De afgelopen jaren hebben we alles wel een keer gezien, gekoppeld en aan het werk gekregen. Zo bouwen we niet alleen een mooi, maar ook een zeer efficiënt e-Commerce platform voor u.

dynamicweb-magento-e-commerce-platform
Online succes dashboard

Online succes behalen

Na oplevering blijven we met ons marketingteam actief betrokken met zoekmachinemarketing (voor kwalitatieve bezoekers), social media marketing (voor merkbeleving) en email marketing (voor upsell en retentie). Zo werken wij samen met u aan het online succes van uw webshop.

Door de jaren heen ben ik een echte Bluedesk man geworden. Samen met Bluedesk zijn wij klaar om van Fietsenconcurrent.nl een succes te maken.

Edwin GroenDirecteur Fietsenconcurrent.nl

Bluedesk heeft voor Warentuin het e-commerce platform gerealiseerd en ondersteunt bij de online marketing. Inmiddels verkoopt Warentuin meer dan 18.000 producten online.

Jeroen LindeDirecteur Warentuin.nl

Bluedesk heeft voor Bejo krachtige e-Commerce platformen gecreëerd voor de professionele ’biologische' teler binnen West-Europa en gelinkt naar ons eigen Navision-ordersysteem. Sinds de oplevering werken wij nauw samen met het support team. Een prettige en goede samenwerking.

Jurgen van BaarPR & Design Bejo Zaden

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) e-Commerce platform? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310