Converterend e-commerce platform

Een converterend e-commerce platform dat sterk bijdraagt aan je online succes, daar zorgt ons dreamteam van e-commerce specialisten voor. Vanuit een full-service aanpak realiseren en optimaliseren wij je e-commerce platform. Aan de achterkant geïntegreerd met je ERP, PIM of CRM systeem. En aan de voorkant voorzien van overtuigende webshop(s). Het succes van onze klanten – en de klant van onze klanten – staat daarbij altijd centraal en is de voedingsbodem voor onze drive en passie bij het realiseren en optimaliseren van je e-commerce platform.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring (sinds 1995!) als e-commerce specialist en hebben vele geïntegreerde e-commerce platformen opgezet. De basis van je platform zetten we op met sterke merken zoals Dynamicweb en Perfion. Wij kunnen als geen ander een standaard platform op maat inrichten. Daarnaast hebben we veel ervaring met het integreren van e-commerce platformen met andere systemen. Denk hierbij aan payment providers, ERP en CRM systemen, logistieke pakketten. In die ruim 20 jaar hebben we alles wel een keer gezien, gekoppeld en aan het werk gekregen. Ons doel is om niet alleen een mooi, maar ook een efficiënt en converterend e-commerce platform voor je op te zetten. Zodat je op alle kanalen overtuigd. En het maximale resultaat behaald.

e-Commerce platform SDU
dynamicweb-partner-premium-solution

e-commerce platform Dynamicweb

Wij zijn Dynamicweb integration partner. Dynamicweb is hét All-in-One platform waarmee je naast content ook e-commerce producten eenvoudig kunt beheren en al je online marketing activiteiten actief kunt sturen en monitoren.

Dynamicweb heeft vele standaard integraties. De modulaire architectuur, de grote hoeveelheid standaard modules en de mogelijkheid om met meerdere talen en meerdere sites vanuit één All-in-One platform te werken, maken Dynamicweb zeer krachtig. Wij kunnen je als een van de in Europa best presterende Dynamicweb premium partners uitstekend ondersteunen met het implementeren van Dynamicweb in je onderneming. Passend in je ‘eigen’ typische ICT landschap.

Van nature is Dynamicweb zeer goed vindbaar in Google (SEO vriendelijk). Zo trek je snel relevante bezoekers om deze op je e-commerce kanalen te laten converteren. Je kunt namelijk nog zo’n mooie e-commerce oplossing hebben, uiteindelijk gaat het erom dat het bezoek conversie genereert. En dat de orders efficient en foutloos worden afgehandeld.

Perfion PIM voor de ultieme solution

Je e-commerce platform wordt enorm versterkt met een Product Information Management (PIM) systeem als Perfion. Dit PIM pakket integreert eenvoudig met zowel Dynamicweb als je ERP en CRM systemen. Bluedesk is al jaren een van de best presterende Perfion partners en ons team van specialisten heeft de ervaring om Dynamicweb en Perfion samen als een ‘best-of-breed’ e-commerce platform te implementeren. Als integratie specialist zijn wij altijd in staat om de juiste koppelingen en integraties te maken met je ERP, CRM en andere bedrijfssystemen.

Met Perfion naast Dynamicweb heb je een zeer effectief e-commerce platform in handen voor optimale prestaties.

Magento platform Partner
e-Marketing diensten Fietsenconcurrent

Zowel B2C als B2B

We hebben ontzettend veel ervaring in e-commerce voor de B2B branche, maar ook in de B2C realiseerden we zeer succesvolle e-commerce platformen met converterende webshops. Beide markten groeien nog sterk en op tijd instappen is van groot belang. Disruptie ligt in iedere branche op de loer. Profiteer van flinke kostenbesparingen, meer omzet via de online kanalen, een hogere klant-loyaliteit en een optimale dienstverlening. Wil je de overstap maken naar e-commerce of de omzet van je huidige e-commerce platform optimaliseren? Neem dan contact op met een van onze e-commerce specialisten.

Online marketing voor je e-commerce platform

Het behalen van online succes begint met het bepalen van een goede strategie en een helder concept. Na oplevering van het e-commerce platform blijven we met ons online marketingteam actief betrokken bij de strategiezoekmachinemarketing (voor kwalitatieve bezoekers), social media marketing (voor merkbeleving) en e-mail marketing (voor upsell en retentie). Zo werken wij samen met je team aan het online succes van je e-commerce platform. Iedere dag weer.

groei-b2b- e-commerce
Altijd-Handig-Horeca-screens

Samen online succes behalen

Samen online succes behalen, dat is waar het om draait. In elke fase – waarin we je e-commerce platform en webshop ontwerpen, bouwen of optimaliseren – zorgen onze marketeers ervoor dat je strategie goed wordt toegepast en je online kanaal juist wordt gerealiseerd door onze designers en developers. Full-service betekent bij ons dat we in alle fases integraal betrokken zijn met ons team van e-commerce specialisten, designers en marketeers. Zo komt alle kennis en kunde samen. En zorgen we dat je een optimaal resultaat ervaart.

Neem contact met mij op


Wil je meer weten over geïntegreerde e-commerce platformen? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310