Dynamicweb partner

Bent u toe aan een nieuwe site of e-Commerce platform? Wilt u (meertalige) content en producten in één syteem beheren? En daarnaast online succes behalen met uw onderneming? Dan bent u op zoek naar Bluedesk als Dynamicweb partner. Dynamicweb is hét All-in-One platform waarmee u naast content ook e-Commerce producten eenvoudig kunt beheren en al uw online marketing activiteiten actief kunt sturen en monitoren.

INTEGRATIES MET HUIDIGE SYSTEMEN

Dynamicweb heeft standaard integraties met onder anderen, Microsoft AX, Microsoft Navision (NAV), Perfion PIM. Met AFAS, Exact, JD Edwards, UNIT4 en SAP heeft Bluedesk ook al koppeling gerealiseerd.. De modulaire architectuur, de grote hoeveelheid standaard modules en de mogelijkheid om met meerdere talen en meerdere sites vanuit één All-in-One platform te werken maken Dynamicweb zeer krachtig. Wij kunnen als Dynamicweb premium partner u uitstekend ondersteunen met het implementeren van Dynamicweb in uw onderneming.

dynamicweb-partner-premium-solution
Dynamicweb-Award-Best-Corporate-Marketing-Solution-2015

Dynamicweb combineert Content Management, Ecommerce, Online Marketing en Integratie in één platform. U profiteert ervan dat al uw data op één plek
verzameld is, met de mogelijkheid om op alle online kanalen gepersonaliseerde boodschappen te plaatsen. De kracht van een professioneel B2B en B2C platform vindt u in alle onderdelen van dit platform terug met een gestandaardiseerde integratie van o.a. MS Navision, MS AX en andere ERP systemen. Voeg daarbij de standaard integratie met het Perfion (PIM) platform en u heeft een zeer compleet en krachtig platform om commerce te bedrijven die online succes garandeert.

International Partner of the Year

Bluedesk is door Dynamicweb® uit 200 wereldwijde partners verkozen tot International Partner of the Year 2014. Deze Award is donderdag 26 februari uitgereikt tijdens de Dynamicweb® Partner dagen in Denemarken. De Award geeft wereldwijde erkenning aan het partnerschap van het afgelopen jaar op basis van succesvolle e-Commerce implementaties en de samenwerking met Dynamicweb®.

Dynamicweb partner of the year

BLUEDESK IS UW DYNAMICWEB PARTNER

Dynamicweb Partner of the Year 2014
All-in-one solution
Bewezen track record in diverse branches
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening vanuit Alkmaar

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over Dynamicweb? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct 072-5200310