Dynamicweb partner

Ben je toe aan een nieuwe corporate website of een geavanceerd e-commerce platform? Wil je (meertalige) content en producten in één systeem beheren? En daarnaast online succes behalen met je onderneming? Dan ben je op zoek naar Bluedesk als Dynamicweb partner. Dynamicweb is hét All-in-One platform waarmee je naast content ook e-commerce producten eenvoudig kunt beheren en al je online marketing activiteiten actief kunt sturen en monitoren. Voor meerdere sites en shops in desgewenst meerdere talen. Met alle mogelijkheden voor personalisatie en relevantie. En volledig geïntegreerd met je ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

INTEGRATIE MET ERP, CRM OF ANDERE SYSTEMEN

Dynamicweb maakt standaard integraties mogelijk met onder anderen Microsoft Dynamics AX/NAV/CRM, Exact, AFAS, Unit4, SAP, Oracle, JD Edwards, SalesForce of andere bedrijfssystemen. Ook is er een 100% integratie mogelijk met diverse PIM (product informatie management) systemen, zoals o.a. het door Bluedesk geleverde Perfion PIM. In vele jaren dat wij al werkzaam zijn in dit digitale landschap, hebben we vele integraties gerealiseerd. Ook met diverse maatwerk of branche-specifieke bedrijfssystemen. De modulaire architectuur, de grote hoeveelheid standaard modules en de mogelijkheid om met meerdere talen en meerdere sites vanuit één All-in-One platform te werken maken Dynamicweb zeer krachtig. Wij kunnen je als een van de beste Dynamicweb premium partners in Europa uitstekend ondersteunen met het implementeren van Dynamicweb in het specifieke digitale landschap binnen je bedrijf.

dynamicweb-partner-premium-solution
Dynamicweb-Award-Best-Corporate-Marketing-Solution-2015

Dynamicweb combineert Content Management, E-commerce, Online Marketing en Integratie in één platform. Je bedrijf profiteert er optimaal van dat alle data op één plek verzameld en beheerd wordt, met de mogelijkheid om op alle online kanalen gepersonaliseerde boodschappen te plaatsen. De kracht van een professioneel B2B en B2C platform vind je in alle onderdelen van dit platform terug met een gestandaardiseerde integratie van o.a. Microsoft Navision, AX en andere ERP systemen. Voeg daarbij de standaard integratie met het Perfion (PIM) platform en je hebt een zeer compleet en krachtig platform om commerce te bedrijven die online succes garandeert.

Een van de beste Europese partners

Bluedesk is door Dynamicweb® in 2014 uit 200 wereldwijde partners verkozen tot International Partner of the Year 2014. Ook in de andere jaren wonnen we vele partner-awards. Net als diverse developers, consultants en online marketeers die bij Bluedesk werkzaam zijn. Zij wonnen regelmatig awards voor meest waardevolle vak-professional. De vele Awards geven wereldwijd erkenning aan het partnerschap van het afgelopen jaar op basis van succesvolle e-commerce implementaties en de samenwerking met Dynamicweb®.

Dynamicweb partner of the year

BLUEDESK IS JE DYNAMICWEB PARTNER

Award-winning Dynamicweb Partner
All-in-one solution
Bewezen track record in diverse branches
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening vanuit Alkmaar

Neem contact met ons op


Wil je meer weten over Dynamicweb? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct 072-5200310[recaptcha size: compact]