• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  OVERDONDEREND VEEL WINKELPLEZIER!

  Tuincentrum Overvecht is binnen de tuinbranche de grootste keten van tuincentra met eigen vestigingen. Zo heeft Tuincentrum Overvecht 15 filialen en 1 franchisevestiging in Boxtel. In hun eigentijdse tuincentra vind je alles wat je nodig hebt voor je tuin en terras, maar ook voor je huis en dier. Alles om je huis en tuin sfeervol aan te kleden onder één dak.

  Overvecht online platform

  E-COMMERCE PLATFORM

  WAT HEBBEN WE GEDAAN?

  Met het nieuwe tuinseizoen snel in aantocht was het van belang dat voor Tuincentrumovervecht.nl en Diervoordeel.nl binnen 6 weken een compleet nieuw Dynamicweb e-Commerce platform werd geïnstalleerd.

   

  Beide webshops draaien op een All-in-one Dynamicweb CMS platform en zijn gebaseerd op dezelfde integratie met hun eigen identiteit. Dynamicweb is geïmplementeerd om alle online geoptimaliseerde producten van Tuincentrum Overvecht te tonen in twee B2C e-Commerce oplossingen oplossingen; Tuincentrum Overvecht bevat het hele tuin en terras assortiment, waar Diervoordeel de belangrijkste retailer is van dierproducten. Beide oplossingen zijn geoptimaliseerd met de nieuwste mogelijkheden van het Dynamicweb platform en de compleet nieuwe en moderne look & feel is door ons ontworpen en geïmplementeerd. De oplossing biedt Tuincentrum Overvecht de mogelijkheid om gemakkelijk de online klantenservice te verbeteren door de verspreiding en promotie van nieuwe banen, nieuws en branche informatie.

   

  De Sherpa backend-software (van leverancier Sherpaan) is geheel geïntegreerd en realtime gekoppeld met Dynamicweb. De orders en producten met verschillende product types en kortingsspecificaties zijn gesynchroniseerd tussen Dynamicweb en Sherpa. Met deze koppeling is het betalingsproces geoptimaliseerd voor snelle aflevering. Bovenop dit proces is de update over de betalingsstatus uit de Ogone betalingsintegratie geheel geautomatiseerd. Om meer van de bedrijfslogistiek te implementeren in Dynamicweb is data vanuit het Centric ERP systeem gebruikt in Dynamicweb om de producten met verschillende datatypes (prijs en voorraad) te updaten.

  Wij vertellen u graag meer

  INTERESSE?

  Barry Tempelaar

  Benieuwd naar onze overige projecten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

  Direct contact
  Naar boven