• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  LEREN MET EN VAN ELKAAR

  OSR Juridische Opleidingen is al ruim 37 jaar marktleider in Juridische Opleidingen. De onderwijsdienstverlening is gericht op het leren en ontwikkelen van juridische professionals zoals advocaten, juristen en juridisch medewerkers.

  OSR e-commerce

  Responsive online business platform

  WAT HEBBEN WE GEDAAN?

  Het online platform van OSR was niet meer van deze tijd en converteerde hierdoor niet goed genoeg. OSR legde bij Bluedesk het vraagstuk neer om een vernieuwend online business platform te realiseren, waarin de opgestelde persona’s optimaal bediend kunnen worden.

   

  Middels verschillende workshops met het SCRUM team zijn alle requirements in kaart gebracht en verdeeld over de sprints. In een zeer korte doorlooptijd is het online business platform op basis van het Dynamicweb All-in-one platform neergezet en gekoppeld met de huidige systemen van OSR, waaronder Profit van AFAS Software.

   

  Uit de verschillende systemen wordt de gewenste data ontsloten op de website. Dit resulteert bijvoorbeeld in een actueel cursusaanbod, waar cursisten zich direct kunnen inschrijven voor een gewenste juridische cursus vanaf elk apparaat. De marketing suite op het platform zorgt er daarnaast voor dat de meest relevante content aan iedere bezoeker wordt voorgeschoteld en een hogere conversie kan worden behaald.

  OSR online

  Analyseren & optimaliseren

  WAT ZIJN DE RESULTATEN?

  Sinds de oplevering van de nieuwe corporate website zijn we dagelijks met het online succes van OSR bezig. In een intensieve samenwerking met de marketeers van JEROME worden diverse digital marketing werkzaamheden uitgevoerd. Het responsive business platform bevat allerlei slimme marketingtechnieken/tools, welke OSR in staat stelt om meer conversie en meer omzet te genereren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Marketing Suite van Dynamicweb, Google Tag Manager, Google Analytics, Google Search Console en Visual Website Optimizer. Door deze tools optimaal te benutten wordt er continu gewerkt aan de optimalisatie van het nieuwe platform.

   

  JEROME stuurt dagelijks bij op de resultaten en werkt hierin actief samen met het team van OSR. Voor OSR worden verschillende marketingkanalen ingezet, waaronder:

   

  • SEO
  • SEA
  • CRO
  • E-mail
  • Social Media Marketing

  Wij vertellen u graag meer

  INTERESSE?

  Barry Tempelaar

  Benieuwd naar onze overige projecten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

  Direct contact
  Naar boven