Campagne website

Een campagne website kan uitstekend ondersteuning bieden bij het behalen van resultaten van uw marketingcampagne. De campagne website wordt zo ingericht dat de vooraf opgestelde doelen van uw marketingcampagne behaald kunnen worden. Of dit nou directe verkopen zijn of het vergroten van de naamsbekendheid. Alles is mogelijk. Zolang er maar in het achterhoofd wordt gehouden dat het draait om het online succes van de campagne website.

De campagne website wordt opgezet door middel van een standaard template, waarin de meest effectieve lay-out en interactie al vooraf is bepaald. Wij hebben meerdere templates beschikbaar waaruit de voor uw best passende optie wordt gekozen. Binnen het geselecteerde template zet het designteam een maatwerk stijl op met krachtige visuals, waardoor uw identiteit en propositie is gewaarborgd. Door gebruik te maken van een standaard template is uw campagne website in no-time online en kunt u resultaat gaan behalen!

VANDERLAANGROEP-screens
Vestibule-screens

Eenvoudig te onderhouden

Een campagne website wordt geïmplementeerd op basis van WordPress, waarmee u de content van de campagne website zelf eenvoudig kunt onderhouden nadat wij u een korte instructie hebben gegeven. Ook Google Analytics wordt voor u ingericht, zodat u het effect van uw campagne website dagelijks inzichtelijk hebt en gericht kunt werken aan optimaal resultaat. Tevens kunnen wij u als Google partner ook altijd ondersteunen.

Ondersteuning

Uiteraard zijn onze online marketeers en supportafdeling beschikbaar voor eventuele vragen over uw campagne website. Zij zullen na livegang samen met u zorgen voor het online succes. Zo blijft u ook na livegang bouwen aan de toekomst van uw campagne website en is conversie op de lange termijn gegarandeerd.

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over een campagne website van Bluedesk? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310[recaptcha size: compact]