• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring
;
Caas - Commerce as a service

CAAS VS MAGENTO

Neem contact op

CAAS VS MAGENTO

Volledig ontzorgd e-commerce bedrijven, wie wil dat nou niet? Met Caas heeft u binnen twee maanden een compleet ingerichte webshop.

 

Wij ontzorgen u volledig op het gebied van techniek, marketing, doorontwikkeling & support.

All-in-one platform

Volledig ontzorgde E-commerce

CAAS - Commerce As A Service

 • Volledig ingerichte webshop
 • Volledig online marketingteam
 • Binnen 2 maanden live
 • Altijd Up-To-Date
 • Volledig Support
 • Doorontwikkeling (conversie optimalisatie)
 • Hosting
 • Licentie Dynamicweb
All-in-one e-commerce

Een krachtig platform

ALL-IN-ONE E-COMMERCE

CaaS is dé perfecte oplossing voor ondernemers die willen profiteren van een schaalbare webshop, maar hier niet in één keer een grote investering willen of kunnen doen. Met Commerce as a Service maken wij online ondernemen mogelijk voor een vast tarief per maand.

 

Het all-in-one platform op basis van Dynamicweb is voorzien van best practises en bewezen marktstandaarden. Geen gerommel met third-party extensies die de Magento installatie onnodig langzaam maken. Met CaaS heeft u een krachtig platform die schaalbaar ondernemen mogelijk maakt middels de talloze standaard modules.

We helpen je graag

WIL JE ALLES WETEN OVER CAAS?

Elk online platform is uniek en daarom komen wij graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden voor uw online business.

Alles weten over Caas?
Online marketing team

Versla je online concurrentie

ONLINE MARKETINGTEAM

Uw online business wordt vermarkt door de digital marketing experts van JEROME. Met JEROME beschikt u over een compleet digital marketingteam, die dagelijks zorgt voor meer bezoekers en omzet.

 

Op basis van uw online doelstellingen ontwikkelen we een winnende strategie. Hierbij kunnen wij alle online marketingkanalen worden ingezet, waaronder: SEO, SEA, conversie optimalisatie, social media advertising, e-mailmarketing en feedmarketing. Zo verslaan wij uw online concurrentie.

Commerce as as service

Wij helpen jou digitaal groeien

ALTIJD UP-TO-DATE

Wij zorgen ervoor dat u altijd een up-to-date e-Commerce omgeving hebt. Zo heb je geen gedoe meer van de noodzakelijke security patches van Magento. Want CaaS draait standaard op de laatste versie.

 

Voor het vaste maandbedrag hebben wij capaciteit gereserveerd om aan uw online business te werken. Zo zijn er integraties mogelijk met ERP, PIM, CRM of andere bedrijfssystemen. Daarnaast verzorgen wij tevens de doorontwikkeling om uw business nóg beter te laten presteren.

Gratis demo

Vrijblijvend gesprek

VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN

Een e-Commerce platform kiezen doet u niet zomaar. Daarom helpen we u graag om een weloverwogen keuze te maken. Vraag hieronder gratis een persoonlijke demo aan en ervaar wat CaaS voor uw business kan doen.

 

Of bel direct +31 (0)72 5200310

Demo aanvragen
 Contact Bluedesk

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons op 072-520 0310

Ook digitaal groeien?

Naar boven