• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring

CAAS VS MAGENTO

Neem contact op

CAAS VS MAGENTO

Is jouw online platform toe aan een update? Draai jij nog op magento 1 en op zoek naar het juiste CMS? Met Caas hebben wij het betere alternatief voor Magento 2. Wij zorgen dat jij snel online bent met een krachtig e-Commerce platform zonder hoge investeringskosten.

Met Caas ben jij volledig ontzorgd op het gebied van techniek, marketing & service. Hierdoor kun jij je focus op jouw business houden.

INTERESSE?

All-in-one platform

CAAS is de oplossing

ALTERNATIEF VOOR MAGENTO

Gebruik je momenteel Magento 1 en word je gedwongen om de overstap naar Magento 2 of een ander e-Commerce platform te maken?

 

Dan is Caas voor jouw de oplossing, want met CaaS maken wij dagelijks online ondernemen makkelijker en toegankelijker. Wij zorgen dat jij, zonder hoge investeringskosten, snel met een nieuw e-Commerce platform online bent.

 

Je wordt volledig ontzorgd op het gebied van techniek, marketing & service. Op deze manier kun je de focus op jouw business houden.

All-in-one e-commerce

Een krachtig platform

ALL-IN-ONE E-COMMERCE

CaaS is dé perfecte oplossing voor ondernemers die willen profiteren van een schaalbare webshop, maar hier niet in één keer een grote investering willen of kunnen doen. Met Commerce as a Service maken wij online ondernemen mogelijk voor een vast tarief per maand.

 

Het all-in-one platform op basis van Dynamicweb is voorzien van best practises en bewezen marktstandaarden. Geen gerommel met third-party extensies die de Magento installatie onnodig langzaam maken. Met CaaS heb je een krachtig platform die schaalbaar ondernemen mogelijk maakt middels de talloze standaard modules.

We helpen je graag

WIL JE ALLES WETEN OVER CAAS?

Elk online platform is uniek en daarom komen wij graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw online business.

Alles weten over Caas?
Online marketing team

Versla je online concurrentie

ONLINE MARKETINGTEAM

Jouw online business wordt vermarkt door de digital marketing experts van JEROME. Met JEROME beschik jij over een compleet digital marketingteam, die dagelijks zorgt voor meer bezoekers en omzet.

 

Op basis van jouw online doelstellingen ontwikkelen we een winnende strategie. Hierbij kunnen wij alle online marketingkanalen worden ingezet, waaronder: SEO, SEA, conversie optimalisatie, social media advertising, e-mailmarketing en feedmarketing. Zo verslaan wij jouw online concurrentie.

Wij helpen jou digitaal groeien

ALTIJD UP-TO-DATE

Wij zorgen ervoor dat je altijd een up-to-date e-Commerce omgeving hebt. Zo heb je geen gedoe meer van de noodzakelijke security patches van Magento. Want CaaS draait standaard op de laatste versie.

 

Voor het vaste maandbedrag hebben wij capaciteit gereserveerd om aan jouw online business te werken. Zo zijn er integraties mogelijk met ERP, PIM, CRM of andere bedrijfssystemen. Daarnaast verzorgen wij tevens de doorontwikkeling om jouw business nóg beter te laten presteren.

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor je kan betekenen? 

JA IK WIL ONDERSTEUNING

Vrijblijvend gesprek

VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN

Een e-Commerce platform kiezen doe je niet zomaar. Daarom helpen we je graag om een weloverwogen keuze te maken. Vraag hieronder gratis een persoonlijke demo aan en ervaar wat CaaS voor jouw business kan doen.

 

Of bel direct +31 (0)72 5200310

Demo aanvragen
B2C E-commerce - contact

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw (toekomstige) e-Commerce platform? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
 

Of bel direct +31 (0)72 5200310

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.