Ons team

Bluedesk bestaat uit een hechte groep digitale hoogvliegers die elke dag ‘aan-staan’. Een mix van de allerbeste professionals op het gebied van digitale strategie, consultancy, projectmanagement, design, development, integratie en online marketing. Jonge honden en ervaren goeroes die elkaar niet alleen uitdagen in de codebase, maar ook achter de tafeltennistafel, tijdens de R&D dagen en bij de socials. Een zeer ervaren topteam op het gebied van e-commerce, product management, corporate websites, business apps en service portals.

Presentatie Bluedesk Breakfast Club

Vertrouwen en respect gecombineerd met kennis

Als team hechten we veel waarde aan wederzijds vertrouwen en respect. Met oprechte interesse in elkaars kennis, ervaring en inzichten. Zo werken we samen en zo wordt gewerkt met onze klanten. We bieden een luisterend oor, denken graag mee en geven adviezen waarop gebouwd kan worden, een uitdaging motiveert ons om de beste oplossing aan te dragen. We weten hoe een high traffic webshop moet werken, hoe je complexe integratie vraagstukken moet oplossen en weten als geen ander hoe je online resultaat moet halen. Door samen te werken en kennis te delen maken wij van business e-business.

Drietal bloedgroepen

Het Bluedesk team is op te delen in een drietal bloedgroepen.

Het core team vormt onze Studio waarin de beste designers, frontend developers en backend developers samen zorg dragen voor het functionele en technische deel van onze oplossingen. Echte specialisten die stuk voor stuk getraind en gecertificeerd zijn op het gebied van Dynamicweb, Perfion en Microsoft technologie. Ze behoren tot de crème de la crème van het Dynamicweb en Perfion partnerlandschap. Lees hier bijvoorbeeld over Ben Doorn de Dynamicweb Developer van 2017!

Een tweede groep specialisten binnen Bluedesk is het JEROME team. Een zeer doelgericht online marketing team met specialisten op het gebied van strategie, analyse en conversie optimalisatie. Ze hebben kennis van zoekmachine-, email-, en social media marketing en blijven dagelijks bij op het gebied van e-commerce. Uiteraard zijn zij allen gecertificeerd als o.a. Google specialist.

Dynamicweb Specialisten
Bluedesk Strategie en Concept

Ervaren consultants

De derde groep bestaat uit onze ervaren directieleden, business consultants en projectmanagers. Allen actief op het gebied van organisatie en advies en ook sterk betrokken bij onze klanten en opdrachten. Stuk voor stuk inhoudelijk echte seniors op het gebied van e-commerce en e-business. Sparringpartners die het allerbeste uit ‘hun’ team halen. Met als doel ‘hun’ klanten dagelijks digitaal te laten (door)groeien. Lees bijvoorbeeld het blog van Barry Tempelaar, algemeen directeur over Product Informatie Management.

Drie bloedgroepen die als één team samenwerken. Een team van slimme en enthousiaste digitale professionals die van business e-business maken.

Wil je eens met ons sparren over jouw digitale groeimogelijkheden, maak dan snel een afspraak!

Maak een afspraak

WIJ OVERTUIGEN JE GRAAG

Meer dan 22 jaar ervaring
Bewezen track record in diverse branches
Gebaseerd op krachtige platformen
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening vanuit Alkmaar

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT