Over de Bluedesk groep

Bluedesk is één van de labels binnen de Bluedesk Groep. Naast geïntegreerde e-business oplossingen leveren we aanvullende digitale diensten en oplossingen via sterk gespecialiseerde labels. Naast de ontwikkeling van converterende e-commerce oplossingen zijn onze dochterbedrijven JEROME en Webuildapps in elk traject ondersteunend.

Met JEROME hebben we een sterk gespecialiseerd online marketing label aan boord waarmee we actief samenwerken op het gebied van strategie, optimalisatie en groei. En met Webuildapps hebben we een ervaren appbouwer ‘op de vloer’ die gespecialiseerd is in zakelijke maatwerk apps voor mobile- en smart devices.

Met de drie labels zijn we in staat om een one-stop-shopping service te bieden. Maar we werken net zo succesvol samen met andere gespecialiseerde ICT -, marketing – of communicatiepartners van onze opdrachtgevers. Onze gedegen aanpak met ruime business consultancy en projectmanagement ervaring helpen daar zeker in mee!

bluedesk groep

Meer dan 22 jaar ervaring

Wat betreft design en techniek staan we met meer dan 22 jaar ervaring garant voor kwaliteit. Onze oplossingen zijn gebaseerd op krachtige standaard platformen op het gebied van e-Commerce, e-Marketing, PIM en content management. Wij geloven in sterke merken en zijn als gecertificeerd partner verbonden aan diverse online product leveranciers. Wij excelleren daarbij op integratie vraagstukken en omnichannel architecturen.

JEROME

JEROME is een team van online marketing specialisten die actief met ambitieuze bedrijven samenwerkt. JEROME is een vaste schakel en zij nemen al het specialistische online marketing werk uit handen. Door marktkennis te bundelen met de superkrachten van JEROME (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) verslaan zij online concurrenten. Dit doen zij door slimme tooling in te zetten samen met partners in crime zoals Google, ROBIN, MailPlus, Bronto en Channable. Dit alles voor een vaste prijs per maand zodat ieder bedrijf weet waar hij aan toe is!

JEROME logo
webuildapps_logo

Webuildapps

WebuildApps is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het onderhoud van maatwerk apps voor (smart)devices; van smartphones tot wearables. De focus ligt op de realisatie van native iOS en Android apps voor verschillende platformen en devices. Met de technische en commerciële kennis bieden zij toepasbare B2B en B2C oplossingen aan onze klanten. Het resultaat? Kostenbesparing, interne en externe procesoptimalisatie, effectief productenaanbod en een positieve klantenbeleving. Elk smart device verdient intuïtieve én doelgerichte apps. Webuildapps bouwt die.

WIJ OVERTUIGEN JE GRAAG

Meer dan 22 jaar ervaring
Bewezen track record in diverse branches
Gebaseerd op krachtige platformen
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening vanuit Alkmaar

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT