Best of breed platform

Onze oplossingen hebben een betrouwbaar best of breed platform als fundament. Een mix van de allerbeste systemen (best of breed dus), bestaande uit o.a. geïntegreerde content-, product-, shop- en marketing management componenten. Meestal zetten we een of twee hoofdsystemen (Dynamicweb CMS, Perfion PIM) als basis in met veel van de benodigde functies configureerbaar aan boord. Boven op dit e-business fundament implementeren we vervolgens de beste aanvullende tools die je nodig hebt om alles uit je e-business kansen te halen. Een development strategie die uitstekend werkt!

Op basis van ons best of breed platform behaal je de allerbeste resultaten. Aan de achterkant integreert het eenvoudig met je ERP, CRM of andere bedrijfssystemen. En aan de voorkant biedt het de mogelijkheid meerdere online kanalen te ontsluiten, zoals websites, webshops, business apps of service portals.

Waarom een best of breed platform?

Best of breed betekent dat we voor elke e-business functie die je nodig hebt een losse, best passende oplossing kiezen. Zo profiteer je van de allerbeste functies en krijg je geen ballast mee van zaken die je (nog) niet nodig hebt. Natuurlijk zorgen we dat alle onderdelen maximaal integreren en samenwerken.

De verschillende componenten voegen we voor je samen, afhankelijk van je situatie, gebaseerd op o.a. oplossingen van Dynamicweb, Perfion, Microsoft, Robin HQ, VWO, Google en Betty Blocks. Van al deze e-business gerelateerde systemen zijn wij officieel partner. En als geen andere partner kunnen wij ze met elkaar combineren en integreren tot het allerbeste e-business fundament dat je maar nodig hebt. Niet alleen geïntegreerd met elkaar, maar uiteraard ook met je bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Infographic-Proces
Infographic-Proces-uitgebreid+logos

Benieuwd naar onze visie op het online landschap?

Je bent uiteraard van harte welkom om eens langs te komen voor meer informatie. Onze consultant helpen je graag op weg. Nu alvast meer weten? Bekijk dan de uitgebreide afbeelding in de afbeelding hiernaast.

BLUEDESK ALS JOUW ONLINE PARTNER

Gebaseerd op krachtige platformen
Bewezen track record in diverse branches
Vast aanspreekpunt
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening vanuit Alkmaar

Neem contact met ons op


Wil je meer weten over onze PIM oplossingen en Perfion? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310

Verplichte velden zijn met een * aangegeven.